CHP'den yine çevre katliamı

CHP yönetimindeki Muğla'nın Bodrum ilçesinde yer alan ve 'kesin koruma alanı' ilan edilen Küdür Yarımadası'ndaki atık su arıtma tesisindeki pis suların arıtılmadan denize bırakıldığı iddia edildi.

CHP'den yine çevre katliamı
CHP'den yine çevre katliamı
GİRİŞ 26.08.2020 09:50 GÜNCELLEME 26.08.2020 09:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yalıkavak Mahallesi, Küdür mevkisinde Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen arıtma tesisinden evsel atık suların denize bırakıldığı belirlendi. Arıtma tesisinden salınan atık suların tepeden aşağı inerek Küdür Koyu'nda denize karıştığı tespit edildi.

"Bu nasıl bir duyarsızlık"

Koyu renkli, köpüklü pis suların kötü kokuyla birlikte denizi de kirlettiği görüldü. AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, sabah arıtma tesisinden Küdür Koyu'nda denize salınan tonlarca atık suyu bizzat tespit edip, görüntüledi. Çektiği fotoğraf ve görüntüleri basın mensupları ile paylaşan Gökmen, "Bir Bodrumlu olarak bu görüntüleri gözlerim yaşlı, içim kan ağlayarak çektim. Belediyenin nasıl bu kadar duyarsız olabileceğine anlam veremiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'kesin korunacak alan' ilan etmişti

Gökmen şöyle devam etti: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Küdür'ü 'kesin korunacak hassas alan' olarak ilan etmişti. Böyle mi koruyacağız? Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin 1 kilometre ötedeki arıtma tesisinden deşarj edilen su, olduğu gibi, arıtılmadan denize bırakılıyor. Nasıl bir pis koku yayıldığını anlatamam. Bu durum hangi akla, vicdana sığar? Bu görüntülere yıllardır içimiz kan ağlayarak şahit oluyoruz. İnanın göz yaşlarımı tutamıyorum. CHP'li Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi bu rezilliğe, bu vurdum duymazlığa derhal son vermeli. Yapamıyorlarsa bıraksınlar AK Parti olarak biz yapalım. Denizimizi, doğamızı böyle katletmek hangi vicdana sığar? Bu işin sorumlusu kimse derhal göreve çağırıyorum. Bizler de her an takipçisi olacağız" dedi.

YORUMLAR 4
  • Osmanlı Torunu 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Turgut Özal bir şey yapacağı zaman CHP ve onun tiyniyetinde olanların itirazına bakar eğer CHP ve onun tiyniyetinde olanlar karşı çıkıyorsa memleket hayrına bu iş deyip o işi yaparmış. Değişen bir şey yok. Tespit çok güzel azıcık aklı olan anlar artık neyin ne olduğunu
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Onların görevi ülkeyi batıya hizmetkar yapmak.
    Cevapla
  • hltt01 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin Milli Güvenlik sorunu olarak kabul edilip kapatılması elzemdir. her bir olay kapatmaya delil gösterilmelidir.
    Cevapla
  • metin 3 yıl önce Şikayet Et
    54 yaşındayım ve Türkiye'de yaşıyorum, şimdiye kadar CHP nin hiç tane bile bu ülkeye hayırlı bir iş yaptığını görmedim,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor