Giresun Vakfı’ndan sel bölgesine ziyaret!

Giresun Vakfı, selden etkilenen Giresun’un Dereli, Doğankent, Yağlıdere, Espiye ve Tirebolu İlçelerini ziyaret ederek bölge halkının sorunlarını dinledi.

Giresun Vakfı’ndan sel bölgesine ziyaret!
Giresun Vakfı’ndan sel bölgesine ziyaret!
GİRİŞ 26.08.2020 15:12 GÜNCELLEME 26.08.2020 15:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Giresun Vakfı, Vakıf Başkanı Ahmet Dokumacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Safi, Bahattin Şener, Selahattin Süleymanoğlu, Cumhur Melikoğlu ve İbrahim Tepe'den oluşan heyet selden etkilenen bölgelere gitti.

 

 

Kaybolan jandarmaların ailelerini ve bölge halkını ziyaret eden ekip, bölgenin ihtiyaçları hakkında çevre sakinleriyle görüşmeler yaptı. 

 

 

Ekip, bölge halkının ihtiyaçlarının temini için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve milletvekilleri ile görüştü.  Ayrıca, bölgeye gelen Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan çalışmalarla ilgili son bilgileri aldı.

BÖLGENİN İÇME SUYU İHTİYACI KARŞILANDI

Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Metin Koç, bölgeye içme suyu gönderdi. Gönderilen sular Kızılay’a teslim edildi. 

Vakıftan yapılan açıklamada, “Vakıf olarak tüm üyelerimizin ve Giresun halkının en üst düzeyde temsil etmenin gayretini gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. Bölgede yaraların sarılması için mucadele eden başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere tüm devlet erkanına teşekkür ederiz” denildi.

Vakıf Başkanı Ahmet Dokumacı basın açıklamasında bölge esnafına destek olacağını ve bölge halkının üniversitede okuyan öğrencilerine burs verileceğini açıkladı. 

YORUMLAR 1
  • kemal kuru 3 yıl önce Şikayet Et
    devlet imar afı yapar piyasalarda su akar devlet bakar yapar kıyamety ondan kopar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi'nde yeni dönem! Temel Karamollaoğlu görevinden ayrılacağını açıkladı
Türk Hava Kuvvetleri'nin geleceği: KAAN, HÜRJET, GÖKBEY ve HÜRKÜŞ