CHP'li Özkoç'a ve doğal gaz müjdesine burun kıvıranlara sert çıktı

Haber7 yazarı Esra Elönü "Tek beyin hücresini kaç kişi bölüşüyorsunuz?" adlı köşe yazısında, Giresun'daki sel felaketinde CHP'li Özkoç'un sözleri ile Doğu Akdeniz'de yaşananlara ve doğal gaz müjdesine burun kıvıranlara sert çıktı.

CHP'li Özkoç'a ve doğal gaz müjdesine burun kıvıranlara sert çıktı
CHP'li Özkoç'a ve doğal gaz müjdesine burun kıvıranlara sert çıktı
GİRİŞ 28.08.2020 08:38 GÜNCELLEME 28.08.2020 08:38
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

İşte Esra Elönü'nün o yazısı;

Bazen diyorum ki bazı organizmaları çocukların ulaşamayacağı yere mi kaldırsak. Biyoloji dersinde yalanın, sahtekarlığın iç organları şemasına bunların kafalarını koyup müfredata dahil mi etsek. Gerçekten anlayamıyorum. Kötülük altın çağını yaşıyor.

Mutlaka izliyorsunuzdur kah ibret için kah azıcık neşe bulmak için bu tencere kapaklarıyla. Geçen hafta Giresun’da meydana gelen sel felaketine hepimiz şahit olduk. Kayıplarımızın ve şehitlerimizin olduğu böylesine bir acıda  çöpün ağzında bekleyen çakallar salyalarını gündeme getirmek istediler. Nefretleri onların başının tacı.

Bir CHP’li Özkoç, hangi karikatür sayfasından aramıza fırlatıldı bilmiyorum. Ne yapmaya çalıştığı aşikar. Terbiyesizliği lüzum gören tek lüzumsuz. Şişkinliği dillere destan tek hazımsız. "Tek tel zekanı toplatmaya çalışma bırak dağınık kalsın" diyeceğim türden. Bir de mazur görün tek beyin hücresini aralarında dönüşümlü kullandıklarından tutukluk yapabiliyor.

İki bakanımız olay yerindeydi iş makinelerinin kepçelerin üstünde sabahı beklediler neredeyse. Lakin yatsıya kadar yanmayan tek sıkımlık düğün mumları rahat durmuyor işte. Kepçe başında poz vereceğinize mağdurların yanında olun diyor.  Beyni göz kapatıcı kapüşon vazifesi gören bu canlılar ıslık çala çala eşek aradıklarından sanırım fark etmediler İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu  o mağdur anneyi en önce bulup teselli etmiş, çoktan duasını almıştı...

Bakın, bu Türkiye çok büyük bir deprem yaşadı. Kayıplarımızın ruhu şad olsun. O gece uykusundan uyandırılmaya kıyılamayan Başbakan ikindiye doğru açıklama yapmış acılı aileleri bir kez daha enkaz altında bırakmıştı.

Şimdi gecesinden olay yerine giden Bakan oradaki çaresizliğe teselli olmuş, olayı kepçe üstünde takip ediyor.. Vicdanı zengin olan adam şeref züğürtlerinin çenesini yoruyor o hesap.

Cidden artık mide kaldıraçlığına terfisiniz. Bu kadar nefret size şişkinlik yapmıyor lakin ben utanıyorum. Sizinle aynı gemide olmamanın şerefiyle gurur duymak bana moral veriyor hepsi bu .

Ne yapacağınızı şaşırdınız. Doğal gaz müjdesinde gaz vanası, Doğu Akdeniz’de deniz anası, yangında körük, selde çer çöpsünüz işte.

Hayır çok zorlanıyorsanız basın kendinize bir tane kartvizit aranızda paylaşıp durun. Hiçbir şey olmasanız da "Onursal Kordinatör" olursunuz.. Bu milletin Bakana ihtiyacı var körlere değil sizinle uğraşacak boş vakitleri yok..

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 40
  • alone canary 3 yıl önce Şikayet Et
    kesin bunlar daha doğmadan ağlamaya başlamış ve hiç sumayanlardır. yazdıklarınız yüreğimizi ferahlatıyor Esra Hanım. sağlık esenlik içinde kalın.
    Cevapla
  • Türkmen Başı... 3 yıl önce Şikayet Et
    Denecek hiç bir şey yok. Büyük kalemsin vesselam. Bu foseptik çukurunun kokuşmuş lağam kapağı suratlıların hakkında ancak sen gelirsin. Tebrikler.
    Cevapla
  • belde 3 yıl önce Şikayet Et
    yüreğini sağlık bunlara ancak böyle cevap verilebilir. hakaret etmeden, vurup kırmadan., lakin bunların anladığı dil farklı anlaşılan. ancak bizler onların yaptırmak istediğini yapmayacağız.
    Cevapla
  • Hacı Bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    Esra hanım, sen ne güzel Türkçe kullanıyorsun, sanki benim köyümdeki bütün ata sözlerini alıp taşı gediğine yerleştirdiğimiz gibi yerleştiriyorsun... Anlayana sivrisinek saz misali... Harikasın, tebrik ediyorum...
    Cevapla
  • Şems 3 yıl önce Şikayet Et
    Esra Elönü sen harika bir kalem tutuyorsun cok teşekkür ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı