Bakan Selçuk'tan açıklama: Ders zili yarın çalacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitimin başlaması ile ilgili, "Yarın sabah 09.00'da, bütün okullarımızdan İstiklal Marşı'mız; ardından ders zilimizin sesi yükselecek. Çocuklara söyleyin, bize evlerinden eşlik etmek için hazır olsunlar" dedi.

Bakan Selçuk'tan açıklama: Ders zili yarın çalacak
Bakan Selçuk'tan açıklama: Ders zili yarın çalacak
GİRİŞ 30.08.2020 17:19 GÜNCELLEME 30.08.2020 23:39
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bakan Selçuk, yarın yeni eğitim öğretim yılının uzaktan eğitimle başlayacak olması nedeniyle sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulundu. Paylaşımına bir okul bahçesinde Türk bayrağının yanında elinde ders zilinin olduğu bir fotoğrafını da ekleyen Bakan Selçuk, şunları kaydetti:

DERS ZİLİ ÇALACAK

"Her eğitim öğretim yılının başında, en keyif aldığım manzara, çocukların okul bahçesinde hep birlikte İstiklal Marşı söylediği; hepsinin heyecanlı, neşeli ve hasret dolu olduğu o andır. Sonra ders zili çalar, herkes sınıfa koşar. 'Bu yıl uzaktan eğitimdeyiz' diye bundan mahrum etmek istemiyorum. Ne kendimi, ne çocuklarımı ne de öğretmenlerimizi. Yarın sabah 09.00’da bütün okullarımızdan İstiklal Marşı’mız; ardından ders zilimizin sesi yükselecek. Çocuklara söyleyin, bize evlerinden eşlik etmek için hazır olsunlar. 09.00’da hep birlikte millî marşımızla, ders zilimizle, bütün iyi dileklerimiz ve neşemizle..."

EBA CANLI DERS PROGRAMINI PAYLAŞTI

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Eğitim Bilişim Ağı (EBA) canlı ders programını paylaştı. Bakan Selçuk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yeni eğitim öğretim yılının yarın başlayacağını anımsatarak, şu bilgileri verdi:

"Öğrencilerimizle buluşabileceğimiz EBA canlı ders programımız da hazır. Detaylı bilgi için http://eba.gov.tr ve http://uzaktanegitim.meb.gov.tr adreslerine başvurabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 18
  • Samsunlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Siz önce şu ezberci sistemini kaldırın. Yıl olmuş 2020. İnternet çağında hala öğrenciler hayatlarında hiç işe yaramayacakları ve yarın unutacakları şeyleri gereksiz yere ezberliyorlar. Bu ezberci sistem yüzünden eğitim hiç ilerlemiyor. Yahu internette bu kadar bilgi varken neden beyinlerimizde gereksiz bilgi depoluyoruz ki?
    Cevapla
  • Öğretmen(Kamil) 3 yıl önce Şikayet Et
    Öğrt.ler 24 Ağs. beri okulda hazırlık çalışmaları yapıyorlar. İnterneti olmayanlara okulda kontrol noktaları oluşturulacak. Öğrtler sınıflarında canlı yayın yapacak. Öğrencilerimizle yüz yüze eğitimi özledik. Tabi bilim kurulumuz karar verecektir. Belki aşıyı beklemek gerekecek, belki sosyal mesafe , hijyen ve maskeyle yüzyüze et. yapacağız. Bazı sıkıntılar yaşasakta ,çocuklarımız cahil kalırsa o daha da büyük bir sorun. Şahsen ben işimi yaparken ölmeye bile hazır hissediyorum kendimi. Tedbirimi alır Allah'a güvenirim. Allah milletimizi korusun. Öğretmenlerini whatsapp ve diğer platformdan takip edenler kesinlikle mağdur olmaz. Velev ki kendi çocuklarına ilgisiz alakasız olmasın.
    Cevapla
  • Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    AVM’ler cafeler turistik mekanlar açık İş okullara camii lere gelince birinci derece covid19 bulaş yeri olarak gösterilmesi çok tuhaf
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    haberi okumayan hızlı muhalifler yorum kasmış :)
    Cevapla
  • Yavuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Virüs bulaşı rekor arttı okullar açılırsa durum daha da vahim olmayacak mı evdekiler okuldakiler her taraf ta bir patlama olursa hesabı kime soracağız.
    Cevapla
  • beni_unutma 3 yıl önce Şikayet Et
    basri bir yorum yaparken, elini vicdanina koy, virüs sonrasi denize sahile gitmeyen tedbir kuldan taktir Allah'tan diyip kendini ailesini koruyan kolluyan insanlarda var, herkes çocugunu sevdiklerini yoldan bulmadi, umarim beynin almıştir ne demek istediğimi.
    Cevapla
  • Basri 3 yıl önce Şikayet Et
    Sahildekilere dügundekilere bişey damiyosun aga.Avmlerdekilere sokaklardakilere.iş okula gelince,sorumluluk kimin.ye kürkün yeee
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Okullar uzaktan eğitimle başlıyor efendi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak