Altın olan musluk değil kalbi

Emine Erdoğan'ın aşure tarfini verdiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşmasıyla birlikte 'Altın musluk kullanıyor' şeklinde gelen eleştirilere Haber 7 Yazarı Esra Elönü, Feride'nin Günlüğü Köşesinde yazdığı "Altın olan musluk değil kalbi" başlıklı yazısıyla yanıt verdi.

Altın olan musluk değil kalbi
Altın olan musluk değil kalbi
GİRİŞ 31.08.2020 14:31 GÜNCELLEME 31.08.2020 14:31
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Esra Elönü'nün köşe yazısı:

Muzip gülümseme, umursamazlığın en güzel aksesuarıdır. Bugünlerde sık kullandıklarım arasında. Beynimi kimin için dert ofisi olarak kullanacağıma ben karar veririm ki bu en ihtişamlı özgürlüğüm. Diyorlar ki üslubun çok sert , ne yapmalıyım bütün hırlayanlara karşı bulaşık süngeri olmadığımı gösterme hakkımı kullanıyorum. Kelimelerim çamur banyosundan çıkmışların bornozu değildir. Çamurunuz masumiyetin üzerinde en inatçı leke olabiliyor bazen. Pardon buna ne hakkınız var ?

Konuyu nereye bağlayacağım. Tam da şuraya. Belki görmüşsünüzdür Emine Erdoğan Twitter hesabından Aşure tarifi paylaştı.  Amaç Aşurenin nasıl yapıldığını göstermek değil bence amaç fasülye ile nar tanesinin bir araya gelebildiğini göstermek.

Şimdi herkes fikrinin aydınlığı kadardır. Fasülye ve nar tanesi bir araya gelir bu organizmalarla omurga yan yana gelmez o hesap. Aşure kepçesi bunların beyinlerine dalsa eli boş döner. Mesaja değil de arkadaki musluğa takıldılar. 40 yıllık bidonlar Muharrem ayının uhreviyatına takılacak değildi ya. Musluk altın diyerek bayat yumurta tavuğu gibi ciyaklamaya başladılar.

Nefret döşediklerinden tesisatlarının kadrajı sadece musluğu gördü. Hatırlarsanız bunların liderleri de musluk açılışı için neredeyse bando takımı tutacaktı. Ki o lider "Altın Klozet varrrr" diye periyodik zamanlarda çığırmış lakin o berbat gündemi klozet kapağı bile örtememişti. Altın klozet diye bağıran bir liderin müridleri musluğa takılıyor gülüyoruz “ Cumhuriyet Haliç Partisi” diye yazmamın haklı gerekçesi bunlar .

Kaz dağlarında bir taraftan viyaklayıp diğer taraftan amca oğlunun düğününe takacak çeyrek arayan hatunların görgüsüzlüğü böylesine muhteşem bir fotoğrafı gölgeleyemedi. Altın olan musluk değil  Emine Erdoğan'ın kalbi.

O kalbi Afrikalı, Suriyeli, Afganlı , Arakanlı çocuklara sorduğunuzda size musluğu değil insanlığı gösterecekler. Kem göz iyi kalbi görmede netlik sorunu yaşar. Aşure o tencerede kaynıyor lakin sizin dibiniz tutuyor neden ? Mazlum çocuklara anne olmuş aynı sofranın ekmeğini bölen kalbin altınlığına kefilim, ama siz iyiliğin sarrafı olmadıkça bunu anlayamayacaksınız.

Kusura bakmayın da Timtik saldıranlara karşı Dimdik duranların gündemini musluk başına kin kusarak da kapatamayacaksınız. Aptal değiliz lakin siz hep iptalsiniz.

 En akıllınız bile modifiye duş başlığı hesap edin.

Anlayacağınız Kerbela suya, siz vicdana hasret.. Dağılabilirsiniz.

YORUMLAR 20
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakın araştırdım bu renk musluk çok.altın olması gerekmiyor.memleket için canla başla çalışan bu insanlar kimsenin kafasında yanlış anlaşılmalara meydan verecek yanlış ve hareketler yapmazlar.insafsızca yorum yapanları insafa davet ediyorum.
    Cevapla
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlar suizanla yorum yapacaklarına yazın emine hanım in tweet ine sorun doğruyu söylesin.kimse bilmeden altın demesin.kul hakkına girmesin hele oyuna hiç gelmesin.
    Cevapla
  • Ercan 58 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi cumhuriyet te gördüm musluğa dikkat eden zihniyet 6milyon lira servet açıklayıp 400 binlik saat takan İmamoğlu nu hiç görmüyor
    Cevapla
  • uygar 3 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlu saatini benim paramla almadı.
    Cevapla
  • Nokta 3 yıl önce Şikayet Et
    Nokta
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Halkin sevmedigi seyler ne gerek var buna
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    olmasın mı yani,koskoca Türkiye cumhurbaşkanının eşi.az bile,düşmanlar çatlasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi