İzmir'de, mescide silahlı saldırı

İzmir'in Buca ilçesinde, kimliği belirsiz kişi veya kişiler, pompalı tüfekle mescide ateş açtı. Ölen ya da yaralanan olmazken, mescitte hasar meydana geldi.

GİRİŞ 02.09.2020 09:26 GÜNCELLEME 02.09.2020 09:29
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Olay, saat 02.00 sıralarında, İnönü Mahallesi 677/3 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, bir süre sonra açılacak olan mescide, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi veya kişiler, pompalı tüfekle ateş açarak, olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine, olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında, Olay Yeri İnceleme (OYİ) ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Açılan ateş sonucu mescidin camlarında hasar meydana geldi. Polis, görgü tanıklarının ifadesine başvururken, silahlı saldırıyı düzenleyen kişi veya kişilerin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor. 

 

 


 

YORUMLAR 28
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Olay Vasat Kitabevi cemaati içindeki bir çatışmadan kaynaklanıyor. Bu meclisi açanlar, Ebu Haris cemaatinden ayrılanlar. Gidip iki sokak aşağıda başka bir meclis açmışlar. Ebu Haris cemaati de oraya meclis açamazsınız diyor. Selefilerin iç çatışması yani.
    Cevapla
  • çatla patla kfr 3 yıl önce Şikayet Et
    yunus ibrahim ishak allahın ayetine silah sıkılır mı kafayı mı yediniz?
    Cevapla
  • Madrit 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapanları Yakalayın Hemen .
    Cevapla
  • Ottomans 3 yıl önce Şikayet Et
    Izmir halki boyle iste onlarin dini imani yokki
    Cevapla
  • gaziemir 3 yıl önce Şikayet Et
    3-5 itin sarhoşun yaptığını tüm izmire mal edemezsiniz sizin imamınız selam gönderdiğiniz dikkatinizi çekerim burdan çıkmıştı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması