Altun'dan Yunanistan'a sert mesaj: Zarar gelirse bedelini ödersiniz

Son dakika: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada Yunanistan makamlarına sert eleştiride bulundu. Altun, ''Buradan Yunan makamlarına sesleniyorum: O gazeteci arkadaşlarımızın saçının teline zarar gelirse bunun bedelini ödersiniz.'' ifadelerinde bulundu.

Altun'dan Yunanistan'a sert mesaj: Zarar gelirse bedelini ödersiniz
Altun'dan Yunanistan'a sert mesaj: Zarar gelirse bedelini ödersiniz
GİRİŞ 03.09.2020 00:55 GÜNCELLEME 03.09.2020 01:01
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada Yunanistan makamlarına sert eleştiride bulundu. Altun, ''Buradan Yunan makamlarına sesleniyorum: O gazeteci arkadaşlarımızın saçının teline zarar gelirse bunun bedelini ödersiniz.'' ifadelerinde bulundu.

Fahrettin Altun'un paylaşımı:

''Buradan Yunan makamlarına sesleniyorum: O gazeteci arkadaşlarımızın saçının teline zarar gelirse bunun bedelini ödersiniz. En zor koşullarda gazetecilik görevini ifa eden Anadolu Ajansı’nı tehdit ederek, hedef göstererek, bilgilerini ifşa ederek susturmak kimsenin harcı değildir.

Meis’te görev yapan AA çalışanlarını faşist bir internet sitesi eliyle hedef gösteren Yunan makamlarını kınıyoruz. Basın özgürlüğü dersi vermeye kalktıkları Türkiye’de Yunan gazeteciler istediği gibi çalışırken; bir AB üyesinin mafya devleti gibi davranabilmesi düşündürücüdür.''

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 21
  • HIDIR BUDUR 3 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan ve GKRY olayı germe peşinde!! Gererlerse ne olur ? "- Kıbrıs adasının tamamını almalıydık" diyen Erbakanın vasiyetini gerçekleştirirkenn, bırakın TSK'nın savaşa girmesini maçlara giden holiganlar ve fanatikler sandallara atlar, yakın ege adalarını bir bir alırr "Bu ada FENERBAHCE adası, Bu ada GALATASARAY adası, Bu ada BESIKTAS adası olsun derler..Ada ismi verirken sonra kendi aralarında tartışmasalar bari..!!))?
    Cevapla
  • KONYALI 3 yıl önce Şikayet Et
    avcılar adası emlakçılar adasında unutmayın
    Cevapla
  • Meltem 3 yıl önce Şikayet Et
    Batının desteği olmasa ayakta bile duramayacak. Yunanistan biraz fazla oldu.
    Cevapla
  • Misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    Çoktan bu iş bitmeliydi daha ne duruyorsunuz
    Cevapla
  • Emekli 3 yıl önce Şikayet Et
    Amma mesaj veresiniz var.icrât beyler.
    Cevapla
  • Velid 3 yıl önce Şikayet Et
    Aleni tahrik var. Devlet aklı, sabırlı, soğukkanlı olmayı gerektirir. Libya ile uğraşırken bir anda, Azarbaycanı, Egeyi Kıbrıs'ı karışırlar. Dolduruşa gelmeden ama karalılıkla engeller aşılacak.
    Cevapla
  • Şimal 3 yıl önce Şikayet Et
    sende mi tahrik oldun vah zavallı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den açıklama: İlişkilerimizi etkilemez
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!