Bir yalan daha çöktü! Olayın şahidi konuştu

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde bazı sosyal medya platformları ile haber sitelerinde yer alan "Kürt kökenli işçilere saldırı" iddialarına ilişkin işçilerin çavuşu Kasım Demir, "Bu yaşadığımız olay münferit olarak yaşandı. Diğer çalıştığımız yerlerde hiç sıkıntılar yaşamadık. Bu, Türk-Kürt meselesi değil, şahıs meselesi." dedi.

Bir yalan daha çöktü! Olayın şahidi konuştu
Bir yalan daha çöktü! Olayın şahidi konuştu
GİRİŞ 05.09.2020 12:37 GÜNCELLEME 05.09.2020 13:45
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Bazı sosyal medya platformlarıyla haber sitelerinde yer alan "Kürt kökenli işçilere saldırı" iddialarına ilişkin AA muhabirine konuşan Demir, dün Kocaali ilçesinde fındık toplarken yer sahibi işveren aile ile aralarında iş nedeniyle tartışma çıktığını söyledi.

 

"4 PATRONUMUZ ÇOK İYİYDİ"

O bölgede daha önce birçok kişiyle çalıştıklarını ve hiçbir sorun yaşamadıklarını ifade eden Demir, şöyle konuştu:

 

"Tartışma yaşadığımız kişiler başından beri sorunluydu. Bu yaşadığımız olay münferit olarak yaşandı. Diğer çalıştığımız yerlerde hiç sıkıntılar yaşamadık. Bu, Türk-Kürt meselesi değil, şahıs meselesi. Diğer çalıştığımız insanlar dört dörtlüktü. Yalnızca bu olayı yaşadığımız kimselerle sıkıntı yaşadık burada. Bizi rencide edici kelimeler söyleyince zorumuza gitti, işi bıraktık. O kişilerden başka Sakarya'da hiç kimseyle hiçbir sorun yaşamadık. Hepsi kardeşlerimizdir, yalan söyleyemeyiz bu konuda.

Bu, münferit bir olay, ırkçılık olayına dönüşmemesi lazım bu durumun. Diğer çalıştığımız 4 patronumuz çok iyiydi. 5 parmağın 5'i bir olmuyor. Biz de 10 kardeşiz, hepimiz bir olamıyoruz. Allah kimseye bu tip durumlar yaşatmasın. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve Sayın Sakarya Valimiz konunun yakın takipçisi, bizlere son derece yakın ilgi gösterdiler. Valimizden Allah razı olsun, Sayın Valimiz de konunun takipçisi olacağını söyledi zaten. Allah razı olsun, bizi arayıp ilgilendi. Sorun o kişilerde."

Demir, halen Kocaali'de ailelerinden çalışanların olduğunu sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 17
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef ülkemizde faşist kafatasçı zihniyete sahip Türk ve Kürt insanlar var neyse ki sağduyulu insanlarımız çoğunlukta ve olası bir kargaşa meydana gelmiyor. Bu olay münferit bir olaydır tüm topluma mal edilemez. Türk ve Kürt kafatasçılardan yakamızı sıyırırsak rahat edeceğiz ülke olarak.
    Cevapla
  • Tufan 3 yıl önce Şikayet Et
    Tr2023 ne içtin sen kafa bayağı Bi olmuş senin etkisi uzun mu bari
    Cevapla
  • tr2023 3 yıl önce Şikayet Et
    nedense kürt kökenlilere saldırı ve tecavüz olduğunda olay sanıldığı gibi değil provokasyon ama doğuda bir türk kökenliye elin yada tırnağının ucu değse terör saldırısı... bu ülkedeki insanların %90nın derdi terör değil kürtler... onlarda biliyorlar ki bu ülkenin kaderine kürtler yön verecek duruma geldi o yüzden çıldırıyorlar. bu arada ben kürt falan da değilim ha onu da söyleyeyim boş yapanlar çıkmasın
    Cevapla
  • DEĞİL Mİ 3 yıl önce Şikayet Et
    senin kürt olmadığın belli zaten olamasında ama türk de değilsin çıkıp bize maval okuma zaten bu gibi haberlerin çıkma amacı birilerinide kandırabilirmiyiz sende burada araya girip tam bir kürtçülükten öte ermenicilik oynamışsın sen nesin necisin bu ülkeye b,ir yön verecekse isterse ırkçı deyin yine bir türk yön verir
    Cevapla
  • Nefer 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Turgut Özal da kürt tü neyin kafasını yaşıyon
    Cevapla
  • Züleyha öztürk 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam bombalıyor silahlarla saldırıyor bu terör degilde nedir acaba
    Cevapla
  • Mustafa Özsöz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kürt değilsen de beynin yok. Bugün herhangi bir kürt kökenli şahıs ülkenin 81 ilinde hiç bir sorunla karşılaşmadan çalışabiliyor. Ama Türk öğretmenler doğuda baskıyla karşılaşıp şehit ediliyor, korkuyla çalışıyorlar. Tam tersi olarak olmayan bir kürt sorunu ortaya atılıyor. Mağdur edebiyatı yapılıyor. Sanki kütlere bir düşmanlık varmış gibi. Buradan ekmek yiyenler olduğu sürece de değişmez.
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    4 patron iyiydi... Cümlesi, ortalığı sakinleştirmek için kullanılıyor gibi. Bu ülke çok bedel ödedi. Burada faşizm nedeniyle bir olay olmuşsa, o patron denen adama devlet sağlam bedel ödetmeli. Ülkenin huzuruna kasıt var demektir. Bu yapılmaz ise eğer Kürtlerin devlete olan güveni kalmaz.
    Cevapla
  • Ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Faşist Abdullah. Sen bu kafa ile daha çok olumsuz tabloya şahit olursun. Benim kastettiğim gerçek adaletin uygulanması ve buna paralel olarak devletin adaletine güven. Ama senin gibi kafatasçılar bunu anlamaz. Eğer sizler gerçekten huzur istemiş olsanız, kardeş gibi, adam gibi cümleler kurardınız... Kim sana askeri, polisi öldüreni savundu ki. Ağzından çıkan laf kutuplaştırıcı. İçinizdeki gizli açık faşizm hastalığını artık terk edin. "tanrı türk'ü korusun" cümlesi bir faşizm cümlesidir.
    Cevapla
  • Mustafa Özsöz 3 yıl önce Şikayet Et
    Biraz da Türklerin devlete olan güvenine bakın. Sadece doğuda fakir yok. Kaçakçılık serbest, elektrik bedava, her türlü yatırım terör belası yüzünden oraya. Yozgatlı, Artvinli, Giresunlu, Gümüşhaneli fakir 2 hafta elektrik borcunu ödemesin bakalım. Devlet bizim, biz devletiz diye sırtımızda semer dolaşılmaz. Acitasyona, mağdur demogojisine gerek yok. Kavga varsa iki insan arasındadır suçu olan çeksin.
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de o kadar olay oluyor.Şimdiye kadar yüzlerce askerimiz,polisimiz,vatandaşımız şehit edildi kimseden çıt çıkmadı.Allah Türk'ü korusun Türk düşmanlarını kahrolsun.
    Cevapla
  • Mardin 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk dört patron iyi Bu sonuncusu ırkçı münferit
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
IMF'den Türkiye açıklaması