Sağlık çalışanları ve öğrencilere müjde!

Son Dakika Haberi; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yükseköğrenim öğrencilerinin eylül ayı burs ve kredi ödemelerinin bugün itibarıyla başladığını açıkladı. Resmi gazetede yayımlanan karara göre de, 1 Ağustos 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere üç ay süreyle Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele ek ödeme yapılabilecek.

Sağlık çalışanları ve öğrencilere müjde!
Sağlık çalışanları ve öğrencilere müjde!
GİRİŞ 06.09.2020 00:18 GÜNCELLEME 06.09.2020 00:41
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Bakan Kasapoğlu, yaptığı açıklamada, eylül ayı burs ve kredi ödemelerinin bugün itibarıyla öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi.

Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ödemelerin 6-10 Eylül tarihlerinde TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacağını ifade etti.

ÖDEME TARİHLERİ

TC Kimlik numarasının sonu "0" olanlar 6 Eylül, "2" olanlar 7 Eylül, "4" olanlar 8 Eylül, "6" olanlar 9 Eylül ve "8" olanlar ise 10 Eylül'de ödemelerini alabilecek.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MÜJDE

Resmi gazetede yayımlanan karara göre, ''1 Ağustos 2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere üç ay süreyle yer ve/veya personel yönünden kapsamı ve oranı Bakan tarafından belirlenmek kaydıyla, Sağlık Bakanlığına Bağlı Sağlık Tesislerinde Görevli Personele ek ödeme yapılabilecek''

Sağlık Çalışanlarına ek ödeme kararı

3 ay boyunca aylık 3 bin TL net ek ödeme müjdesi

KAYNAK: AA
YORUMLAR 28
  • Emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ek ödeme yapılır mı yapılabilir mi?
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Kamu güvenliğini sağlayan Polis ve Jandarma, gecesini gündüzüne katan arkadaşlar alsın. Sağlık çalışanı gece gündüz farketmez uykusunu yatarak istirahat ediyor, etsin. Yanız gece ve gündüz uyumadan dimdik görevinin başında uyanık vaziyette görev yapan Polislerimizde fazlasıyla hak ediyor. Normal memur 8 saat çalışırken Polisler 12 saat bir fiil görevde. Ve üstelik 12/24 denen illet bir sistem ile görev yapıyor. Ne gecesi belli ne de gündüzü. Lütfen kaş yapayım derken göz çıkarmayalım.
    Cevapla
  • milli 3 yıl önce Şikayet Et
    herkesin gözüde polisin maaşında...canını ortaya koyup para kazanan adamın maaşına göz dikmeyin..hendekte şırnakta 15 temmuzda kızılayda idim..şimdide koronaya yakalandım evde izalosyondayım..polis daha ne yapsın?
    Cevapla
  • abdülhamit 3 yıl önce Şikayet Et
    Doktor gibi çalışan stajer çocuklara da verin hemşire gibi kullanıyorlar yazık değilmi bu yavrulara Pandemili hastalara ameliyatta yardım ediyor hemşire bu çocuklar kullanıyor
    Cevapla
  • Abdülhamid Han 3 yıl önce Şikayet Et
    Risk altında görev yapanlara verilsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti