Kabine Beştepe'de toplandı! Açıklama bekleniyor

Cumhurbaşkanlığı kabinesi Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bugün toplandı. Kabinenin en önemli gündem maddelerinden biri koronavirüsle mücadele olurken, Erdoğan birazdan açıklamalarda bulunacak.

Kabine Beştepe'de toplandı! Açıklama bekleniyor
Kabine Beştepe'de toplandı! Açıklama bekleniyor
GİRİŞ 07.09.2020 17:01 GÜNCELLEME 07.09.2020 17:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabine toplantısında; artan korona vakaları sonrası alınabilecek kısıtlama tedbirleri ve Doğu Akdeniz'deki gelişmeler ele alınacak.

YENİ TEDBİRLER YOLDA

Toplantıda, koronavirüs salgınında Ankara, Kayseri ve Konya gibi illerde vaka sayılarının artması nedeniyle yeni tedbirlerin alınıp alınmaması konuşulacak. Bu kapsamda, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın artan vaka sayılarına ilişkin il bazında kabine üyelerine bir sunum yapması bekleniyor. Yapılan tüm uyarı ve çalışmalara rağmen maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uymayan vatandaşlarla ilgili denetimlerin sıkılaştırılması ve önlemlerin artırılmasına yönelik değerlendirmelerin yapılacağı kaydediliyor.

DOĞU AKDENİZ'DEKİ GELİŞMELER

Kabine toplantısında Doğu Akdeniz'de Yunanistan'la yaşanan gerilim de masada olacak. Almanya'nın arabuluculuk girişimlerinin yanı sıra Yunanistan'ın yalanladığı NATO'nun iki üye ülke arasında olmasını istediği teknik görüşmeler de değerlendirilecek. Bu kapsamda, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun hem Doğu Akdeniz'deki son gelişmelerle ilgili hem de yaptığı diplomatik temaslarla ilgili bilgilendirme yapacağı aktarılıyor.

YORUMLAR 1
  • ceprail kulat 3 yıl önce Şikayet Et
    bu gece resmş gazetede duyarız olacakları işini layıkıyla yapmayan yada yapamayanları reis görevden alır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
KDV hilesiyle büyük soygun