Terör örgütü MLKP'ye 7 ilde dev operasyon!

Terör örgütü MLKP'ye yönelik İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonda yakalanan 17 şüpheli mahkemece tutuklandı.

Terör örgütü MLKP'ye 7 ilde dev operasyon!
Terör örgütü MLKP'ye 7 ilde dev operasyon!
GİRİŞ 11.09.2020 18:38 GÜNCELLEME 11.09.2020 19:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, kentte MLKP adına faaliyette bulunan ve eylem hazırlığında olduğu belirlenen 23 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiş, geçtiğimiz Salı günü İstanbul Terörle Mücadele Şubesince düzenlenen operasyonlarda örgüt üyesi 17 kişi yakalanmıştı. Yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul, İzmir, Eskişehir, Hatay, Antalya, Van ve Diyarbakır'da yapılan operasyon sonucu yakalanan MLKP üyelerinin emniyetteki sorguları bugün tamamlandı.

Dört gün süren gözaltı işlemlerinin tamamlanmasının ardından 17 şüpheli, sağlık kontrolünden geçirilerek haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte bugün mahkemeye çıkarıldı. Zanlılar, tutuklama talebiyle sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • KIZILELMA 3 yıl önce Şikayet Et
    Koparın kafalarını gitsin ab uyum yassları rafa kalksın idam dahil şerrî hûkümler uygulansin bakalim nasil oluyor
    Cevapla
  • Şems 3 yıl önce Şikayet Et
    joe Biden gibilerin oyuncakları, hak hukuk adalet eşitlik safsafatasıyla güya devrim yapacak zavallı satılmış ruhlar zümresi hainler. Devletin içerisinde satılmışlar kriptolar haricinde kalmadı. o eski satılmış siyasetçiler şimdi devleti yönetmiyorlar aksine muhalafet ediyorlar. Devletimiz var olsun, milletimiz sağolsun.
    Cevapla
  • robot zombi 3 yıl önce Şikayet Et
    papağanlar robotlar zombiler dünyada komünizm mi kaldı bunlara dinozor muamelesi yapacaksın müzeye kaldırıp parayla seyrettireceksin her şeyleri zarar bari biraz masraflarını çıkaralım hapiste ekmek elden su gölden yeyip yatacaklar devlete yük masrafları çıkaralım değil mi ?
    Cevapla
  • Sakarya Gaz Sahası 3 yıl önce Şikayet Et
    Terör örgütlerini sözlü de olsa destekleyenlerin, onaylayanların kamudan ihale almaları engellenmeli. Almışlarsa! gereği yapılmalı.
    Cevapla
  • Halil Kaleli 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP hemen açiklama yapar, MLKP'ne sahipçikar. Ne de olsa hem DHKP-C, hem de MLKP isimli terör örgütleri CHP'nin tetikçi evlatlarıdır.
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Chp yapmıyor artık chp nin besleme gazete ve tv leri onların yerine bütün terör örgütlerini ve vatan hainlerini savunuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelecek Partisi'nde restleşmeler! Davutoğlu'ndan ilginç çıkış: Şimdiden ilan etti
Bölgeden son dakika haberi geldi! İsrail boşaltmaya başladı...