Yassıada’dan tarihi mesajlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 12 Eylül darbesinin yıl dönümünde Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda önemli mesajlar verecek. Erdoğan, vesayet odaklarına karşı ve darbelerle mücadelede atılan adımları anlatacak.

Yassıada’dan tarihi mesajlar
Yassıada’dan tarihi mesajlar
GİRİŞ 12.09.2020 06:48 GÜNCELLEME 12.09.2020 07:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sempozyumun ilk oturumu, “Türkiye’nin Demokrasi Tarihi ve Darbeler”, ikinci oturumu ise “Türkiye’de Darbe Dönemi Yargılamaları ve Demokrasiye Etkileri” başlıklarını taşıyacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılış konuşmasını yapacağı sempozyum, Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda yapılan ilk program olacak.Vesayet ve darbe girişimlerine maruz kalan AK Parti, geçmiş darbelerin de hesabını sordu.Bugün üzerinden 40 yıl geçen 12 Eylül’ün failleri AK Parti’nin referandumla kabul edilen anayasa değişikliği sayesinde yargılanırken, 27 Mayıs’ın acı hatırası olan Yassıada, Demokrasi ve Özgürlükler Adası’na dönüştürüldü, yargılamaları yok hükmünde sayıldı.

Erdoğan, AK Parti liderliğinde vesayet odaklarıyla mücadelesinin yanısıra darbelerle mücadelede atılan adımları da anlatacak. Sempozyuma birçok siyasetçinin de katılması bekleniyor.

 

 

YORUMLAR 11
  • Efe 3 yıl önce Şikayet Et
    Reis Allah senden razı olsun .
    Cevapla
  • Halil 3 yıl önce Şikayet Et
    Sempozyumun başlama saatine ulaşamadınız mı?
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    REİS le yola devam.bırakacak ümidiyle yaşayanların hevesini kursaklarında bırakacak.Boşuna ümitlenmeyin.
    Cevapla
  • Alibaba 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP'ye ilk kez bu konuda hak verdim. resmen beton ada olmuş. ne gerek var o kadar bina yapımına. bence cok çirkin bir görüntü oluşmuş.
    Cevapla
  • Yaprak 3 yıl önce Şikayet Et
    Ali baba git haramilerinle oyna bu iş seni aşar
    Cevapla
  • Bıktık 3 yıl önce Şikayet Et
    Bitmediniz gittiniz chp nin sözcüsü..
    Cevapla
  • TRT World'e Destek 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırakın bu boş muhabbetleri, yok beton adaya dönmüş bilmem ne, aynıları Avrupa adalarında var özellikle Malta'da, Sicilyada, onlar oldu mu bayıla bayıla anlatıyorsunuz ne güzel turustik yerler diyorsunuz. Bence harika olmuş yeni ada, eski hortlak adası görüntüsünden kurtulmuş.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    chp ini yaptığı slaça yorumu hemen kabul etmişsin yani ... o binalar olmasa orası kuru kaya görünümünde olacaktı... chp'lilerin kafası fazla çalışmaz zaten..aslında HEYKELCİ ZİHNİYET BU BETONLARA NASIL KARŞI ÇIKIYOR ANLAYAMIYORUM...
    Cevapla
  • ilginç 3 yıl önce Şikayet Et
    Doğada mı yaşıyosun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!