Kırmızı bültenle aranan terörist yakalandı

Son Dakika haberi; Türk Silahlı Kuvvetleri hudut birlikleri, yurda kaçak yollarla girmeye çalışan Rus uyruklu 7’si çocuk 9 kişiyi yakaladı.Kaçaklardan biri hakkında uluslararası arama kararı olduğu, diğerinin ise terör örgütü DEAŞ bağlantısı nedeniyle kırmızı bültenle arandığı belirlendi.

Kırmızı bültenle aranan terörist yakalandı
Kırmızı bültenle aranan terörist yakalandı
GİRİŞ 13.09.2020 19:05 GÜNCELLEME 13.09.2020 19:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığına bağlı hudut birlikleri, Hatay'daki Şehit Çavuş Murat Özeker Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde yurda yasa dışı yollarla girmeye çalışan bir grubu tespit etti.

Hudut birlikleri, Rus uyruklu 7'si çocuk 9 kişiyi yurda girerken yakaladı. Söz konusu kişilerden Arina Y. hakkında uluslararası arama kararı olduğu, Kızıgül C'nin ise terör örgütü DEAŞ ile bağlantısı nedeniyle kırmızı bültenle arandığı ortaya çıktı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Fahrettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim canımız çıktı söylemekten takan yok İstanbul başakşehir, b.şehir konutlarında bunlardan dolu var ! Burayada adam akıllı el atın, her binada böyle kadın ve çocuklu rusuz diyen ama gece bile koyu güneş gözlüğü ve kapkara giyinenler var sanırım yüz tanıma sisteminden kaçmaya çalışıyorlar, kimseyle iletişim kurmuyorlar çocukları burda doğduğu için vatandaş, iyi türkçe öğrenmişler ama kendi aralarında rusça konuşuyor, erkek yok diyorlar ama kadınlar sürekli bebek yapıyor...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?