Can Dündar'ın Erdoğan üzerinden Macron açıklaması pes dedirtti

Firari Can Dündar yine şaşırtmadı. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki açıklamalarına yaptığı paylaşımla destek verdi. Firari Dündar'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşıma çok sayıda tepki geldi.

Can Dündar'ın Erdoğan üzerinden Macron açıklaması pes dedirtti
Can Dündar'ın Erdoğan üzerinden Macron açıklaması pes dedirtti
GİRİŞ 14.09.2020 07:37 GÜNCELLEME 14.09.2020 13:55
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Türkiye, Doğu Akdeniz'de haklarından vazgeçmemek için tüm kararlılığını ortaya koydu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla atılan adımlar, ABD ve Avrupa'da büyük rahatsızlığa neden oldu. Türkiye'nin bölgede geri adım atmaması üzerine Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron yaptığı açıklamalarla Türkiye'yi tehdit etti.

 

FRANSIZ LİDERİN SÖZLERİNE ERDOĞAN'DAN CEVAP

Macron, son olarak "Türk halkı büyük bir halk. Ancak biz Avrupalılar artık Erdoğan hükümetine karşı daha açık olmalıyız. Bizim sorunumuz Türk halkıyla değil Erdoğan'la" dedi. Erdoğan'ın bu açıklamaya yanıtı ise oldukça sert ve netti: "İsim olarak anmak istemiyorum ama mecburum anmaya çünkü o şahsımla çok uğraşıyor. Diyor ki, "Türk milleti ile değil ama bizim Erdoğan ile sıkıntımız var Sayın Macron senin şahsımla daha çok sıkıntın olacak. Türkiye ile uğraşma."

 

CAN DÜNDAR TÜRKİYE DÜŞMANLARININ YANINDA

Türkiye ile Fransa arasında ilişkilerin böylesine gergin olduğu bir günde, firari Can Dündar da tarafını seçti. AK Parti'nin resmi Twitter hesabından Erdoğan'ın Macron'a yönelik sözlerinin paylaşılması üzerine bu tweet'i alıntılayan Can Dündar, Macron'un eğitim durumunu yazdı: "Macron'un eğitim durumu: Paris Ouest Nanterre La Défense Üniversitesi'nde felsefe bölümünü bitirdi. Paris Siyasal Bilgiler Enstitüsü'nden kamu idaresi alanında lisansüstü diploması aldı. Ulusal İdare Okulu'nda eğitim gördü. Stajını Fransa'nın Nijerya büyükelçiliğinde yaptı."

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 82
  • dogrusu 3 yıl önce Şikayet Et
    eğitim yönünden karşılaştırması tabiki kasıtlı olarak macronu üstün gösterme çabası. sen bir de hizmet yönünden karşılaştır. macron fransaya ne hizmet etmiş. 20 yıl sonrasının fransasinda adını hatırlayan olmaz. ama bak Erdoğan hala en çok oyu alıyor 20 yıl sonra bile.
    Cevapla
  • Neoturk 3 yıl önce Şikayet Et
    Pkkli ermeniden ne beklesin
    Cevapla
  • Ilhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Yakinda can dündari macron pariste sarayda agirlar.utanmaz köpek seni vatan hayini
    Cevapla
  • konuk 3 yıl önce Şikayet Et
    Normaldir can dündar maaşını onlardan alıyor.
    Cevapla
  • Dekans 3 yıl önce Şikayet Et
    Can gel bende sana diploma verecem ağlama......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz