Sosyal medyada iğrenç paylaşım

Sosyal medyada bir kadın, Batman’da Uzman Çavuş Musa Orhan’ın cinsel saldırıda bulunduğu 18 yaşındaki İpek Er’in intihar etmesi ile Sakarya’da mevsimlik işçilere ve Afyonkarahisar’da inşaat işçilerine yapılan saldırıları öven bir video paylaştı.

Sosyal medyada iğrenç paylaşım
Sosyal medyada iğrenç paylaşım
GİRİŞ 16.09.2020 12:19 GÜNCELLEME 16.09.2020 12:19
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Videoda dans ederek ırkçı ve cinsiyetçi ifadeler kullanan kadının yakalanması için sosyal medyada kampanya başlatıldı. "ırkçıkadıntutuklansın" etiketini kullanan sosyal medya kullanıcıları, kimliği belirsiz kadına tepki gösterdi. 

 

 

 

YORUMLAR 62
  • admin 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kadın değil daha genç bir çocuk anlaşılan ülke sevdalısı .. konuşması yerinde deyil yinede vatan sevdalısı .. bence fazla abartmayın .. ülkemizde o kadar hain çokki.. gidin onları yazın .. bundan sonra bayrağa vatana saygısızlık yapanı şahsen affetmem .. buda böyle bilinsin..
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    yav kardeşim bırakın bu işleri 13-14 yaşındaki bir çocuğun yaptığı ergen paylaşımlardan neler çıkarmışsınız, bu çocuğun yaptığı saçmalıkları koca koca adamlar pkk için ermenistan için yapıyor bu kadar ses çıkmıyor..
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kişi provokatör arkasında birileri olabilir.Türk bayrağını kirletmemeli
    Cevapla
  • ırkcılığa hayır 3 yıl önce Şikayet Et
    acaba yakalandı mı? yakalanması gerekmez mi? halkı galayana getirmek, halka kin ve nefret empoze etme suclarından derdest edilmeli. bu kadar açıktan ırkçılığa göz yumulmamalı
    Cevapla
  • önce vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    cahil bir insanin yaptigi cahilce bir paylasim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim