Korona tedavisi gören Muhittin Böcek'in son test sonucu açıklandı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tanısıyla bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in son kontrol PCR testi negatif çıktı.

Korona tedavisi gören Muhittin Böcek'in son test sonucu açıklandı
Korona tedavisi gören Muhittin Böcek'in son test sonucu açıklandı
GİRİŞ 17.09.2020 12:31 GÜNCELLEME 17.09.2020 12:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisine devam edildiği belirtilerek, kontrol amaçlı alınan PCR testinin negatif çıktığı, kliniğinin stabil olduğu ifade edildi.

 

 

Belediye Başkanı Böcek, sosyal medya hesabından 17 Ağustos'ta yaptığı paylaşımla Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarıda bulunmuştu.

Test sonucunun pozitif çıkması üzerine hastanede takibi yapılan Böcek, sağlık durumu kötüleşince 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alınmıştı.

 

 

YORUMLAR 3
  • AttaliA 3 yıl önce Şikayet Et
    "Hastalandığımda bana şifa veren O'dur." ayetine güven başkan. Seninkiler, yaşarsan sevincinden içse de ölmeden koltuk hesapları yapanlar var.
    Cevapla
  • ciğer 3 yıl önce Şikayet Et
    ciğerlerine inmişse burundan yapılan pcr testi tabi ki negatif çıkar. bu yanıltıcı olabilir. Doktorlar tabi ki biliyor durumu ama medya farklı yansıtabilir.
    Cevapla
  • Hakkı ilk 3 yıl önce Şikayet Et
    gecmis olsun baskana dualarımız sizinle geçmiş olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam