Son dakika haberi: 18 Eylül koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 18 Eylül koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 111 bin 113 Kovid-19 testi yapıldı, 1771 kişiye hastalık tanısı konuldu. Son 24 saatte 62 kişi Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti, ağır hasta sayısı 1402 oldu.

Son dakika haberi: 18 Eylül koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika haberi: 18 Eylül koronavirüs tablosu! Vaka, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 18.09.2020 19:29 GÜNCELLEME 18.09.2020 20:42
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı.

Tabloya göre son 24 saatte 62 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 7 bin 377’ye yükseldi. Bugün toplam 111 bin 113 test yapılırken, bin 771 yeni vaka tanısı konuldu. Toplam vaka sayısı 299 bin 810 oldu.

İYİLEŞEN, ZATÜRE VE AĞIR HASTA SAYISINDA SON DURUM



Bugün iyileşen bin 60 kişiyle birlikte toplam iyileşen toplam hasta sayısı 264 bin 805’e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 7,1, toplam ağır hasta sayısının ise bin 402 olduğu açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 18 Eylül koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığı açıklamada, ''Toplam hastalığa yakalanmış kişi sayısı yaklaşık 300.000 oldu. Bugün 62 CAN kaybımız var. Hastalıkla mücadele etmek tedbirde mücadele birlikteliği ile mümkün. BİRLİKte mücadele edelim. Sağlık çalışanlarımızın omuzlarındaki yükü azaltmak sorumluluğumuz. '' ifadelerini kullandı.
 

 

 

YORUMLAR 36
  • Tatar 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım inşaatları konturol edin insanları konteynırların içine dolduruyorlar tuvalet aynı yemekhaneleri aynı garibanları ölüme terk ediyorlar malatyada gelinciktepesinde bir inşaatta ben şahit oldum sağlamcıları caydırırsak kapanır dedi orda bir yetkili bu nasıl bir sorumsuzluk anlayamadim
    Cevapla
  • @VATAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Maske mesafe ve temizlik sartlarina uymayanlari calisma kamplarina komur ocaklarina gondermelidir. Cafeler AVM ler pazarlar carsilar hinca hinc dolu . Insanlar dip dibe. Tamda corononun sevdigi durum.
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 3 yıl önce Şikayet Et
    kına gecesi asker uğurlama vs gibi ritüellerimiz salgından hastalıktan hatta ölümden önemli herhalde bunun anlamı bazı kötü huylarımızın olduğunu gösterdi mesela cehalet bencillik anlayışsızlık bilim düşmanlığı inatçı aksi düşüncesiz insanlarız vesselam bu aslında bize toplum olarak manen çürümüşlüğümüzü ve de bize gösteriyor maalesef ?!
    Cevapla
  • Mahir 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen sene mart ayında başladı Nisan da kriz noktasına geldi, bu güne kadar 7000 canımızı kaybettik, bu sene daha Eylül ayındayız ve inşallah kış ile birlikte kaos olmaz..dikkat edip disiplini elden bırakmamak gerekiyor. Yoksa çok üzülürüz.
    Cevapla
  • Misafir 001 3 yıl önce Şikayet Et
    Coronadan bugüne kadar 7 ayda ölen 7 bin kişi. Corona korkusu nedeniyle 7 ayda yaşayan ölü sayısı 7 milyon kişi. İnsanlar sayılar üzerinden değil hikayeler üzerinden karar veriyor. Böyle giderse, 70 milyon kafayı yer. Aklınızı kullanın. Siz dünyadaki büyük bir şirketin Türkiye bayisi iseniz, kampanyalara katılmak zorundasınız. Gerçekler 5 yıl sonra ortaya çıktığında her şey için çok geç olacak. Çip takılmış, krito para kullanan, Firavun'un köleleri gibi yaşayan zavallı birer insan olmak istemiyor iseniz, uyanın. Yoksa bu tiyatro bitmez. İkinci sahne başlar...
    Cevapla
  • Misafir 001 3 yıl önce Şikayet Et
    Corona gribin değişik bir türü. Geçen sene de Covid virüsü vardı ve bu kadar vefat vardı. Ama bu sene çok abartıldı. Nedenini yukarıda yazdım. Çare ve çözüm de sağlıklı ve doğal beslenme yoluyla vücut savunma mekanizmasını güçlü tutmak. Bugünkü tıp ilaç endüstrisine çalışır.
    Cevapla
  • ne biliyorsun 3 yıl önce Şikayet Et
    yani ne demek istiyorsun? Corona yok mu, ölenler numara mı yapıyor? ne anlatıyorsun?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı