Uzman çavuştan akılalmaz cinayet

Adana'nın Feke ilçesinde, uzman çavuş Ali A., beraber eğlendikleri sırada tartıştığı arkadaşı Çağatay Karakılçık'ı (26) tabancayla vurarak öldürdü.

Uzman çavuştan akılalmaz cinayet
Uzman çavuştan akılalmaz cinayet
GİRİŞ 19.09.2020 07:02 GÜNCELLEME 19.09.2020 08:18
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Olay, saat 22.00 sıralarında ilçeye bağlı Tenkerli Mahallesi Erseli mevkiinde meydana geldi. İçlerinde uzman çavuş Ali A. ve Çağatay Karakılçık'ın da bulunduğu bir grup arkadaş, kendi aralarında eğlenmeye başladı.

 

Grup içerisindeki Ali A. ve Çağatay Karakılçık, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali A., belindeki tabancasını çıkartıp, Karakılçık'a ateş açtı.

Çağatay Karakılçık

 

Kurşunların hedefi olan Karakılçık, arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karakılçık, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Karakılçık'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Cinayet şüphelisi Ali A.'yı gözaltına alan jandarma, olayla ilgili soruşturmaya devam ediyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • Adalet 3 yıl önce Şikayet Et
    Satırbaşına aynen katılıyorum. Çeşme izmirde 8 genç bira içiyordu.Yanlarina oturdum.Hal hatır sorduktan sonra ne iş yaptıklarını sordum.uzman çavuş uzman onbaşı.ölünce şehit olacaksınız dimi dedim utandılar tabii.Rabbim cümlemize hidayet versin.Yapilan görevin hakkını vermeyi nasip etsin.Ihlasla görev yapanlara sözümüz Yok
    Cevapla
  • sabırtaşı 3 yıl önce Şikayet Et
    İpe sapa gelmez, hayatında bir kesere sap olamamış liseyi zar zor bitirmiş kişileri (hatta kişiliğini bile kazanamamış) askeriyeye veya emniyete doldurursanız olanlar normal; eskiden yedi göbek öteden akrabası sabıkalı olan bir kişi alınmazdı bu teşkilatlara, ama şimdi yol geçen hanı oldu, görüyoruz yollarda sokaklarda birer güneş gözlüğü, havalar 1500 ,sanırsın ki Genel kurmay başkanı... Züppeler... (Ahlaklı ve görevinin bilincinde olanlar hariç ve onlara saygı duyuyoruz)
    Cevapla
  • yurttaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Dogru söze ne denir.Tamamen haklısın.Dogru tespit.
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Tartışmanın konusu ne idi acaba?
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    korkak adam silahsız adama silah doğrultur bu korkaklara tüfek verip cepheye nasıl gönderiyoruz
    Cevapla
  • Ziya 3 yıl önce Şikayet Et
    Tüm kötülüklerin anası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?