İstanbul'daki depremde büyük benzerlik! Geçen yıl aynı tarih....

Marmara'da meydana gelen 4,2 depremin ardından vatandaşlar büyük bir korku yaşarken hafızalara geçen yıl geldi. İstanbul'da 26 Eylül 2019 tarihinde merkez üssü Silivri ilçesi açıkları olan bir deprem meydana gelmişti.

GİRİŞ 24.09.2020 17:27 GÜNCELLEME 24.09.2020 17:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul'da meydana gelen 4,2 şiddetindeki deprem 2019 yılında meydana gelen 5,8 şiddetindeki depremi hatırlattı. Geçtiğimiz yıl meydana gelen depremler tarih olarak büyük bir benzerlik yaşanırken sosyal medyada da bu durum gündem oldu.

BİR YIL ÖNCE DE OLMUŞTU

İstanbul'da 26 Eylül 2019 tarihinde merkez üssü Silivri ilçesi açıkları olan bir deprem meydana gelmişti. 5,8 büyüklüğünde depremde, Şirinevler, Sultangazi ve Eyüp'te hasar gören bazı binalar olmuştu. Avcılar'da ise bir caminin minaresi kısmen yıkılmıştı.

 

 

BİR YIL SONRA AYNI TARİHTE YİNE DEPREM

İstanbul'da geçtiğimiz yıl yaşanan depremin ardından aynı tarihlerde yeni deprem oldu. 10 saniye süren depremle ilgili Kandilli Rasathanesi ve AFAD'dan açıklamalar peş peşe geldi. Kandilli'nin 4,2 olarak belirlediği depremin büyüklüğünü AFAD da 4,2 olarak bildirdi. İstanbul Valiliği: "Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar bildirilmemiştir." açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Deprem mi denize atılan bomba mı? Uyanık olmak zorundayız. Düşmandan herşey beklenir.
    Cevapla
  • Horona 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok fazla bilim kurgu filmi izlemeyin.
    Cevapla
  • büyük benzerlik 3 yıl önce Şikayet Et
    tam da dün telefonlara AFAD mesaj göndermişti ''deprem anında internet tabanlı uygulamalardan arama yapın , telefon hattını meşgul etmeyin''
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok
Barış Alper Yılmaz şov yaptı! Galatasaray liderliğini sürdürdü