Kılıçdaroğlu'ndan bir skandal daha!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Kobani eylemleri soruşturması ile ilgili HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ı arayarak dayanışma mesajını iletti.

Kılıçdaroğlu'ndan bir skandal daha!
Kılıçdaroğlu'ndan bir skandal daha!
GİRİŞ 25.09.2020 20:47 GÜNCELLEME 25.09.2020 20:47
Bu Habere 145 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından haklarında soruşturma başlatılan 7 HDP milletvekili hakkında fezleke düzenleneceğini bildirildi.

 

Bunun ardından Türkiye'nin aleyhine olan durumları sahiplenmesi ile bilinen CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan skandal bir hareket geldi.

Kılıçdaroğlu'nun Kobani eylemleri soruşturması ile ilgili terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin Eş Genel Başkanı Mithat Sancar'ı arayarak dayanışma mesajını ilettiği belirtildi.

HDP'den konu ile ilgili yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Mithat Sancar’ı telefonla aradığı, görüşmede Mithat Sancar'ın, soruşturma ile ilgili ayrıntıları paylaşarak hükümetin içeride ve dışarıda büyük bir siyasi çıkmaz yaşadığını ileri sürdüğü ve bu nedenden ötürü HDP’ye yönelik saldırılarına hız vererek bu durumun üzerini örtmeye ve yeniden güç kazanmaya çalıştığını iddia ettiği söylenildi.

 

Mithat Sancar'ın görüşmede, 'saldırı' olarak nitelediği soruşturmanın esas olarak HDP üzerinden bütün muhalefete yönelik olduğunu ileri sürdüğü, soruşturmaya karşı gelen sözde tepkileri önemsediklerini söylediği bildirildi.

SKANDAL İDDİALAR

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun ise bu operasyonun siyasi nitelikte olduğuna inandıklarını iddia ederek HDP’ye geçmiş olsun dileklerini ilettiği söylenildi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun, söz konusu soruşturmanın muhalefete yönelik 'saldırı ve operasyon' olduğu yönünde skandal iddialarda bulunarak, bunun iktidarın her alandaki sıkışmışlığı ile bağlantılı olduğunu öne sürdü.

DAYANIŞMA MESAJI VERDİ

Açıklamada ayrıca Kılıçdaroğlu'nun, terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP ile destek ve dayanışma duygularını paylaştığı da bildirildi.

YORUMLAR 145
  • Görünen Köy 3 yıl önce Şikayet Et
    Seçim uzak diye yapıyorsun değilmi.Bu halk bugün deftere yazar yarın günü gelince hesabı keser.
    Cevapla
  • bülent 3 yıl önce Şikayet Et
    bir birlerinin yol arkadaşları,
    Cevapla
  • Tr-1 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendi skandal tabi haliyle isleride öyle oluyor.
    Cevapla
  • hkt 3 yıl önce Şikayet Et
    kapatın bu partiyi. yeter artık. bu kaçıncı
    Cevapla
  • boybeyi 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep birlikte göreceğiz hezimetlerinizi İnşallah Yakandaroğlu.Hainlerin sonu hüsran.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir