Metroda tedirgin eden yolculuk

Yenikapı-Kirazlı metrosunda kaydedilen görüntüler bu kadarına da pes dedirtti. Yapılan uyarılara, alınan önlemlere rağmen dün akşam metroya binenler yine 'Koronavirüs önlemlerine' rağmen sıkışık halde yolculuk etmek zorunda kaldı.

GİRİŞ 26.09.2020 12:00 GÜNCELLEME 26.09.2020 12:12
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Görüntüler, dün akşam saatlerinde Yenikapı-Kirazlı metrosunda kaydedildi. Sabah ve akşam saatlerinde yoğun olan Kirazlı metrosuna binenler özellikle 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'ndaki aktarmalarla birlikte kendilerine adım atacak yer bulmakta zorlandı. Yolcular, sefer sayısının arttırılmasını istedi.

 

 

YORUMLAR 13
  • OFLU 3 yıl önce Şikayet Et
    açıkca defalarca istanbul valisine ve devlet yetkililerine yazdım eğer bu virüs bitmesi isteniyorsa ibb başganı görevden alınmalı defalarca ve sürekli toplu taşıma araçlarının sayılarını kasıtlı olarak düşürüyor millet şu sıra çoğunlukla kendi araçlarını kullanmasına rağmen ve ibb verilerine göre yolcu azalmasına rağmen nasıl oluyorda duraklarda ve toplu taşıma araçlarında bu yoğunluk var ocak ayından itibaren her hafta trafiğe çıkartıkları araçları açıklasın ibb ve denetim yapmayan vali de görevden alınsın aksi halde herşey çok geçmiş olacak kimse bana ne demesin !!!
    Cevapla
  • veli 3 yıl önce Şikayet Et
    imam çözsün boşuna mı seçildi.
    Cevapla
  • istanbullu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu durum her gün var sabah 6.00-9.00 akşam 17. 00-20.00 arası hep böyle her Allah'ın günü İstanbul'da boş konuşuyorsunuz arkadaş çözüm basit ama uygulamak kimsenin aklına gelmez öyle yasakla falan çözülmez bu iş sabah 6.00-9.00 akşam 17.00-20.00 arası tüm toplu taşıma doldur boşalt olacak saat uygulaması olmayacak koltuğu dolan gidecek peş peşe 4-5 araç gelecek boş olarak o zaman bu sorun çözülür kimse ayakta kalmaz bu kadar kolay ama uygulaması zor yazmadığım yer kalmadı ama sorun hala aynı duruyor ve Allah'tan okullar açık değil bir de öyle olsa ne olur Allah bilir işimiz Allah'a kalmış yazık.
    Cevapla
  • Mmmm 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya taksi çıkaracam diye niye yırtınıyor bu adam. Adım başı boş taksi kaynıyor ortalık. Otobüs çıkarsaya bi işe yarasın. İşi gücü rant. Bize otobüs lazım otobüs. Taksiye binecek para mı var. Taksiye binecek olsak yollar boş boş gezen taksilerle kayniyor. Yazık bu millete. Bırak taksi rantını. Yine rant yap. Ama otobüsle yap. Otobüs çıkar. Sefer sayılarını ikiye katla. Al sana rant. Hemde halk memnun olur.
    Cevapla
  • cackackac 3 yıl önce Şikayet Et
    yasak gelsın mınıbısse otobuse artık ksıstlama arkadas
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!
Seçime 3 gün kala CHP'de kaos! Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu kavgası