Babasının vefatından sorumlu tuttuğu doktoru ölümle tehdit etti

Trabzon'da babası vefat eden bir kişi telefonla aradığı aile hekimini tehdit etti. Şahıs, "Benim acım sıcakken senin çocuklarını yetim bırakmak istemem. Allah rızası için kenti terk et yoksa beni katil edersin" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 26.09.2020 20:10 GÜNCELLEME 26.09.2020 20:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Trabzon'da babası vefat eden bir şahıs, telefonla aradığı aile hekimi Yılmaz Babutçu'yu, "Benim acım sıcakken senin çocuklarını yetim bırakmak istemem. Allah rızası için kenti terk et yoksa beni katil edersin" diyerek tehdit etti. Doktorun kayda alarak sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı.

DOKTORU SUÇLADI

Trabzon'da babası vefat eden bir kişi telefonla aradığı aile hekimi Yılmaz Babutçu'ya tehditlerde bulundu. Doktorun Trabzon'u terk etmesini isteyen kişi, "Defol git Trabzon'dan. Benim acım çok sıcak. Babamı senden dolayı kaybettim. Benim acım sıcakken senin çocuklarını yetim bırakmak istemem. Allah rızası için kenti terk et, yoksa beni katil edersin" dedi. Doktor kayda aldığı telefonla tehdit anlarına ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı. Şikayet üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis doktoru tehdit eden kişiyi arıyor.

ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Trabzon'da, aile hekimi Yılmaz Babutçu'yu telefonla arayarak tehdit eden şüphelinin Tuncay Y. (48) olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından tepkiler üzerine şüpheli savcılık talimatı ile yeniden gözaltına alındı. Tuncay Y., Of Jandarma Komutanlığı'ndaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • K¹e⁴l⁵e³ş 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadaş bu ülkede zır deli dolu belkı ihmal vardır fakat kaderde vardır kardeşim önüne gelen ya polise çatiyor yada doktorlara ne hallere kaldık
    Cevapla
  • Gakko 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne babalar Anna lar öldü bu bilinçsiz doktorlar yüzünden yüzde 50 çöp malesef insanın inanası gelmiyor nasil Doktor olmuş bunlar yazik bu insanlara
    Cevapla
  • ömer 3 yıl önce Şikayet Et
    Gag mısın gok musun ne saçmalıyon.Milleti doktorlara karşı kışkırtıyon.
    Cevapla
  • salih 3 yıl önce Şikayet Et
    bilmeden sallama
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
Yine başladılar! Seçime 2 gün kala anket operasyonu