Botoks sonrası hayatını kaybetmişti! iş yeriyle ilgili gerçek ortaya çıktı

Beylikdüzü'ndeki bir güzellik merkezinde estetik operasyon geçiren Kübra Boyraz'ın ölümüne ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Genç kızın ölümüne neden iş yerinin üç ay önce açıldığı ve ruhsatsız olduğu ortaya çıktı.

Botoks sonrası hayatını kaybetmişti! iş yeriyle ilgili gerçek ortaya çıktı
Botoks sonrası hayatını kaybetmişti! iş yeriyle ilgili gerçek ortaya çıktı
GİRİŞ 30.09.2020 17:43 GÜNCELLEME 30.09.2020 17:43
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beylikdüzü'ndeki bir güzellik merkezinde estetik operasyon geçiren kadının ölümüne ilişkin iş yeri sahibi ve doktorun tutuklandığı soruşturma devam ediyor.

İstanbul'da Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen, geçen hafta Beylikdüzü'ndeki bir güzellik merkezinde estetik operasyon yaptıran, daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 38 yaşındaki Kübra Boyraz'ın ölümüne ilişkin soruşturmada, İzmir'de yakalanan Dr. Öner Özsoyeri'nin ardından iş yeri sahibi Erdal Doğruya da tutuklandı.

ÜÇ AY ÖNCE AÇILAN İŞ YERİ RUHSATSIZ

Bu arada, Kübra Boyraz'ın ölümüne neden olan estetik operasyonun yapıldığı iş yerinin üç ay önce açıldığı ve ruhsatsız olduğu öğrenildi.

İŞ YERİNİ BOŞALTARAK KAÇMIŞLAR

Kübra Boyraz'ın hayatını kaybettiği gün, Erdal Doğruya ile beraberindeki 4 kişinin iş yerini boşaltarak kaçtığı belirlendi. Ayrıca, Dr. Öner Özsoyeri'nin ifadesinde, iş yeri sahibini suçladığı belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Beylikdüzü'ndeki bir güzellik merkezinde estetik operasyon yaptıran, daha sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 38 yaşındaki Kübra Boyraz'ın ölümüne ilişkin, Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 5 şüpheli, 24 Eylül'de sevk edildikleri sulh ceza hakimliğince serbest bırakılmıştı.

Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, 25 Eylül'de şüpheliler hakkında yeniden gözaltı kararı vermiş, 5 şüpheliden 2'si İzmir'de yakalanmış, Dr. Öner Özsoyeri tutuklanmıştı.

YORUMLAR 7
  • wolvodın 3 yıl önce Şikayet Et
    Beylikdüzü belediyesi calısoyor hersey daha guzel oluyor ıste ıbretı.
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    çirkinde değilmişki,botaksa ne luzum var,yüzünü inşaatçılıkta kullanılan silikonla dolduruyorsun. Bülent tin halini görmüyormusunuz,ne hale geldi botokstan.
    Cevapla
  • Gaziantep27 3 yıl önce Şikayet Et
    38 yasinda bir genc kiz???
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben de sokak aralarında açılan kayıtsız vs çalışan halı yıkamacı, oto tamirci, oto yıkamacı, bakkal vs görünce devlet bunlara neden bakmaz derdim, adam neredeyse hasthane açıp ameliyat yapacak noktaya gelmiş 3 aydır çalışıyor veeeee devletin haberi yok...
    Cevapla
  • Diğer vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaşlik görevinizde eksikliklerimiz var Kimse ruhsata bakmaya aklına bile getirmiyor Devlet uğraşsın dursun biz oturduğumuz yerden şikayet edelim
    Cevapla
  • Kürt vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    İş yeri ruhsatsız açılmış 3 ay geçmiş Devletin haberi yok ne komik bir durumdayız
    Cevapla
  • türk vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    devletle alakası yok belediye ile alakası var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi