Eski öğretmen, arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadını öldürüp, intihara kalkıştı

Adana'nın Kozan ilçesinde, eski öğretmen Erdoğan Küpeli (46), arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş’i (35) çalıştığı markette başından tabancayla vurup, aynı tabancayı kendi başına ateşleyerek, intihar girişiminde bulundu. Keleş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, ağır yaralı Küpeli tedavi altına alındı.

Eski öğretmen, arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadını öldürüp, intihara kalkıştı
Eski öğretmen, arkadaşlık teklifini kabul etmeyen kadını öldürüp, intihara kalkıştı
GİRİŞ 01.10.2020 13:18 GÜNCELLEME 01.10.2020 13:18
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Hatay'da yaşayan Gülay Mübarek’i (29) 2016 yılında sosyal medya üzerinden taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alınan sözleşmeli öğretmen Erdoğan Küpeli, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Daha sonra sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı saptanan Küpeli tutuklanarak, Kozan Cezaevi'ne koyuldu. Küpeli, yargılandığı davalarda 'tehdit', 'hakaret' ve 'özel hayatın gizliliğini ihlal' suçlarından toplam 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Tahliye edildikten sonra ilçedeki bir yerel gazetenin dağıtım işinde çalışmaya başlayan Erdoğan Küpeli, bugün saat 11.00 sıralarında ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi’ndeki markete gelerek, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş’i tabancayla başından vurdu. Keleş ağır yaralanırken, Küpeli aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Tuğba Keleş ve Erdoğan Küpeli, ambulanslarla hastaneye götürüldü. Keleş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Tedavi altına alınan Erdoğan Küpeli’nin de hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

YORUMLAR 16
  • Yaman bey 3 yıl önce Şikayet Et
    8 yıl ceza alan birini cezası bitmeden salmakla hataların fitili ateslenmiş zaten giden cana yazık.
    Cevapla
  • gurbetçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Süper bi hukuk sistemi almanyadan gurbetçi olarak gıpta ile izliyorum birisi hakkında twit at içerdesin ama o birisi yerine başkası olsun dışardasın
    Cevapla
  • halıcı 3 yıl önce Şikayet Et
    madem hoşnutsuz bir halin var git yaşadığın ülkenin vatandaşı ol Türk pasaportunu da yırt. zaten sizin gibilerin yokluğu varlığından iyi. tüm dünyanın gıpta ile baktığı bir c.başkanımız var onu çekemiyorsanız anten taktırın
    Cevapla
  • Muşli Deniz 3 yıl önce Şikayet Et
    Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı yada tren geldi gurbetçi....ordamısın
    Cevapla
  • birtürk 3 yıl önce Şikayet Et
    sapık bir twitle başlamış azgınlıkla bir gariban bayanı dünyadan koparmış.siz busunuz bu ülkede sizingibileri görmek istemiyoruz .gurbete özgürce azın.
    Cevapla
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende Almanyada yaşıyorum 44 senedir Sen Almanyada olduğundan eminmisin.
    Cevapla
  • Keçi 3 yıl önce Şikayet Et
    Bi twit mi?
    Cevapla
  • Tuncay 3 yıl önce Şikayet Et
    O hakaret ettiği kişi Türkiye cumhur başkanı olarak türkiyeyi temsil etmekte tabi cezasız kalmayacak, niye rahatsız oldunuz
    Cevapla
  • Yaşar dede 3 yıl önce Şikayet Et
    Yahu kardeşim ne kadar canavar olduk istemezse istemez bu cahalet
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Harika bir hukuk sistemimiz var. Öldürünce tutukluyoruz sadece. Kanunların amacı vatandaşı korumak değil midir? Neden tehdit eden kişiyi cinayete teşebbüsten tutuklamıyoruz?
    Cevapla
  • abdullah 23 3 yıl önce Şikayet Et
    eğitimsizlik, cahillik bu cehaleti ortadan kaldırmanız da mümkünde değil çünkü sistem böyle kurulmuş.nereden geldin,niçin geldin, nereye gideceksin bu üç bilinmeyenli denklemi çözebilirseniz o zaman bütün sorunları çözersiniz.bunun için matematik bilmenize gerek yok çözümü Kur'anda yazıyor.
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Memo senin dedigine göre Osmanlı 600 sene ayakta kalamazdı. İstanbul'da feth edilemezdi. İslam okuyun diyor ilk emrinde. Ama seni yaratan Rabbinin adıyla oku diyor. Sen anlamazsin. Git heykel yap. Batıda senin zihniyetin olsaydı her gün kahvede yeni kağıt acarlardi
    Cevapla
  • Memo 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allah, Çözüm Kur’anda yazıyırsa. Niye Batı bizden daha zengin ve daha fazla Teknik bilgisi var. Bayraktar aslında Kur ‘ an baksaydı hemen Sıha larımız olurdu ve yıllarca beklemeye gerek kalmazdı. Batı devletleri boşa din bazında yönetilen devletleri niye çok seviyor ( sudı arabistan, bae) bir bilsen, anlarsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!