Son dakika haberi: 3 Ekim koronavirüs tablosu! Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika: Sağlık Bakanlığı tarafından 3 Ekim koronavirüs tablosu, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 103 bin 219 Kovid-19 testi yapıldı, 1502 kişiye hastalık tanısı konuldu.

GİRİŞ 03.10.2020 19:55 GÜNCELLEME 04.10.2020 18:26
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanlığı, Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’deki güncel korona virüs tablosunu paylaştı.

Tabloya göre son 24 saatte 59 kişi korona virüsten hayatını kaybederken, toplam can kaybı 8 bin 384’e yükseldi.
 

 

 

Son dakika: Bakan Koca, Başkan Erdoğan'a müjdeyi verdi


 İYİLEŞEN, ZATÜRE VE AĞIR HASTA SAYISINDA SON DURUM

Bugün toplam 103 bin 219 test yapılırken, bin 502 kişiye de vaka tanısı konuldu. Bu rakamla beraber toplam vaka sayısı ise 323 bin 14 oldu. Bugün iyileşen bin 211 kişiyle birlikte iyileşen toplam hasta sayısı 283 bin 868'e yükseldi. Toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 6.4, toplam ağır hasta sayısının ise bin 470 olduğu açıklandı.


BAKAN KOCA: SONUNDA YENİLEN VİRÜS OLACAK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2 Ekim koronavirüs tablosuna ilişkin yaptığ açıklamada, ''Bugün tespit edilen 1.502 yeni hastamız var. 59 can kaybımız var. Ağır hasta sayımız kontrol edilebilir seviyede seyrediyor. Yeni hasta sayısını azaltmak zorundayız. Bunun yolu tedbirlere birlikte uymak. Birlik olursak sonunda yenilen virüs olacak.' ifadelerini kullandı.

Yerli aşıdan ilk görüntü

 

 

YORUMLAR 22
  • fatihhh 3 yıl önce Şikayet Et
    peki durum buda heryeri daha da niye açarsın. en hızlı yayan 15 yaş üstü deyipde meslek okullarını açmak hangi akıl. ölenler 65 yaş üstü. bu nedemek devlete 65 byaş üstü yük değilmi. açalım gençler yaysın yaşlılar gitsin. bu vebal kalkmaz üstünüzden
    Cevapla
  • Misafir 01 3 yıl önce Şikayet Et
    Corona bahanesiyle önce akraba, iş arkadaşı, yakın dostlar, kısaca toplumu ayakta tutan dinamikler arasına mesafe koydular. Şimdi ise, aile içindeki fertler arasına mesafe koymaya çalışıyorlar. Aynı masada yemek yemeyin. Çocuğunuzu sevmeyin. Hanımla ayrı yatın. Aman dikkat edin. Rüzgarlı havada mesafeyi uzak tutun vs... insanı deli edecekler bu gidişle. Tek dünya devletine giden yolda, küresel güçler adım adım planlarını uyguluyor.
    Cevapla
  • derviş 3 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle oluyor
    Cevapla
  • Bentri 3 yıl önce Şikayet Et
    simdi bunu yazacagim milletde korku pompaliyorsu diye zirvaliyacak Gecen hafta komsum koronodan vefat etti 34 yasinda hemde ,futbolcuydu ,hastaneye gidisini hic unutamiyorum gozlerimin onunden gitmiyor ,ALLAH ASKİNA BASİTE ALMAYİN
    Cevapla
  • Misafir 01 3 yıl önce Şikayet Et
    Hastanelerde uygulanan Corona tedavisi bazı insanlarda kalp krizini tetikliyor. Antikor ve antibiyotikler. Doktor hiç bir şey yapmasa (doğal tedavi önerse) belki hasta iyileşecek ama ölürse dava açılacak korkusu ile, standart protokoller uygulanıyor. Bu da bazı sağlam insanlarda bile ters etki yapabiliyor. İşin aslı ecel gelmiş oluyor. Kimse ecelin önüne geçemez.
    Cevapla
  • Haldun 3 yıl önce Şikayet Et
    Koronayi griple benzetenler az otede oynayin ,griple ölen duydunuzmu hic
    Cevapla
  • celal 3 yıl önce Şikayet Et
    günaydın araştır yılda kaç kişi gripten ölüyor
    Cevapla
  • Misafir 01 3 yıl önce Şikayet Et
    Coronavirus kaynaklı her yıl ülkemizde 11 bine yakın insan ölüyor. Gripten ise 70 bin. Senin dünyadan haberin yok. Bu gidişle korkudan ölürsün.
    Cevapla
  • Misafir 01 3 yıl önce Şikayet Et
    Coronavirus her yıl olan mevsimsel bir grip. Bu kadar abartmaya gerek yok. Milyonlarca insan işinden oldu, milyonlarca insan akıl ve ruh sağlığı yönünden olumsuz etkilendi. Eskiden de grip olunca tad ve koku alma duygumuz kayboluyor bazen ölecek gibi ateşleniyorduk. En uç bir iki örnek olay anlatılıp millete öyle bir korku verildi ki. Şu ana kadar 7 ayda vefat eden 7 bin kişi. Trafik, kanser bile daha tehlikeli. Ama Corona rant sektöründen nemalanan insanlara bunu anlatamazsınız. Hemen size saldırırlar. Gel de yoğun bakım ünitelerini gör diye. Corona rantçıları siz de bir gün öleceksiniz.
    Cevapla
  • Nagimur 3 yıl önce Şikayet Et
    Koronoya yakalaninca gorursun gripmi degilmi diye
    Cevapla
  • cahil 3 yıl önce Şikayet Et
    hacı abi anlaşılan hastalığı yalnızca tv de duymuşsun, inşallah yine de sadece uzaktan duyarsın da yakınlarını kaybetmezsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahte ilanla kimlikleri çaldılar! Evden çalışma tuzağı!
Avrupa devi Filistin bayrağıyla şampiyonluk kutladı