İzmir ve Kırıkkale'de sahte içki felaketi! Kötü haber: Ölü sayısı durdurulamıyor

İzmir'de sahte içki içtikleri iddiası ile hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan 3 kişi daha hayatını kaybetti. Öte yandan, 4 kişinin daha kaçak alkol içtikten sonra fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

İzmir ve Kırıkkale'de sahte içki felaketi! Kötü haber: Ölü sayısı durdurulamıyor
İzmir ve Kırıkkale'de sahte içki felaketi! Kötü haber: Ölü sayısı durdurulamıyor
GİRİŞ 10.10.2020 06:50 GÜNCELLEME 10.10.2020 06:50
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

İzmir'in Karabağlar, Konak, Bayraklı, Bornova ve Gaziemir ilçesinde, geçtiğimiz gün iddiaya göre sahte içki içtikten sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan 18 kişiden 1'i hayatını kaybetmişti. Öte yandan, hastanede tedavi gören 2 kişi taburcu olurken, 4 kişinin daha kaçak alkol içtikten sonra fenalaştığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

ÖLÜ SAYISI 4'E YÜKSELDİ

Sahte içki içtiği iddiası ile hastaneye kaldırılan 3 kişi daha hayatını kaybetti. Ölenlerin Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Mustafa Maya ve Aydın Göksoy, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nde Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ise Adem Güneş (64) olduğu öğrenildi. Hasan Çetinesen ise dün akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Sahte içki içtikleri gerekçesiyle hastaneye kaldırılan kişilerin tedavisi sürerken, ölü sayısı 4'e yükseldi.

KIRIKKALE'DE ÖLÜ SAYISI 7

Kırıkkale Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Yüksek İhtisas Hastanesi'ne alkol zehirlenmesi şüphesiyle 07-08 EKİM 2020 tarihlerinde toplam  (8) vatandaşımız intikal etmiş olup bu şahıslardan (7) vatandaşımız vefat etmiş, (1) vatandaşımızın tedavisi ise halen devam etmektedir. Konu ile ilgili olarak yapılan ilk araştırmada, şahısların aynı marketten temin ettikleri dezenfektan olarak kullanılan etil alkol bazlı yüzey temizleyici sıvılara içki aromaları karıştırmak suretiyle kendi yaptıkları karışımı içmeleri neticesinde zehirlenmiş oldukları anlaşılmıştır. Söz konusu olaya ilişkin olarak (3) şüpheli şahıs 09/10/2020 günü yakalanarak gözaltına alınmış ve haklarında adli ve idari işlem başlatılmış olup işlemleri halen devam etmektedir" denildi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 56
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Sahteside gerçeğide felaket içmesinler
    Cevapla
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlet sahte içki olayını ve virüsü bahane edip alkolü içki yi yasaklamalı. Müslümanlar sarhoş olmadan Allah'a cc dua etme fırsatı bulur. En azından 40 gün denemek fayda sağlar. Her ölen cana saygım var üzülüyorum.
    Cevapla
  • Kerem 3 yıl önce Şikayet Et
    Bile bile lades, üzülmeye değmez.
    Cevapla
  • aha diyorum 3 yıl önce Şikayet Et
    İzmirden bilmem nereden kötü haberler geliyormuş. Onlarımı merak edeceğiz zıkkımın dibine kadar içsinler. bir şey desen sanane diyecekler içiyorsam senin paranımı içiyorum zaten iş yok para yok açız aç derler en iyisimi çatlayana patlayana içsinler.
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    İÇKİ HARAMDIR...Daha ne demek gerekiyor..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle