MSB tarihi açıkladı: 2020 Kasım celbi askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

Askerlik vazifesini yerine getirecek vatandaşlar Kasım celbi askerlik yerlerinin açıklanacağı tarihi araştırıyordu. Milli Savunma Bakanlığı Askeralma Genel Müdürlüğü, askerlik yerlerinin ilan edileceği tarihi paylaştı. Celp ve askerlik işlemleri e-Devlet üzerinden öğrenilecek. Peki Askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?

MSB tarihi açıkladı: 2020 Kasım celbi askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?
MSB tarihi açıkladı: 2020 Kasım celbi askerlik yerleri ne zaman açıklanacak?
GİRİŞ 15.10.2020 14:29 GÜNCELLEME 15.10.2020 14:29

TSK bünyesinde vatani görevlerini yerine getirmeye hazırlanan adaylar yapılacak resmi açıklamayı bekliyordu. Bedelli ve askerlik celp tarihleri Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamaya göre önümüzdeki hafta içerisinde açıklanacak. Kasım ayında askere gidecek Yedek Astsubay aday adayı, Yedek Subay aday adayı ve erbaş-er statüsündeki yükümlülerin sevk işlemleri tarihi belli oldu. Askere gidecek adaylar kışlalara teslim olmadan önce salgın hastalık nedeniyle korona virüs testi yaptıracak.Peki Kasım celbi askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? İşte e-Devlet askerlik yeri görüntüleme!

ASKERLİK YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kasım ayında askere gidecekler için seçim ve sınıflandırma sonuçları 23 Ekim 2020 tarihinde açıklanacak. İşte Yedek subay/astsubay adayları ile erbaş/erlerin sevk tarihleri;

 -Yedek Subay/Astsubay Adayları, Erbaş/Er (1nci Grup): 30 Ekim 2020

- Bedelli Er (Kasım Celp ve Sevk Dönemi): 21 Kasım 2020

- Erbaş/Er (2nci Grup): 25 Kasım 2020

- Erbaş/Er (3ncü Grup): 24 Aralık 2020

MSB KASIM 2020 SINIFLANDIRMA DUYURUSU YAPTI!

ASKERLİK YERLERİ E-DEVLET ÜZERİNDEN NASIL ÖĞRENİLİR?

Askerlik ve bedelli askerlik celp tarihlerini ve yerlerini öğrenmek isteyen er adaylarının e-Devlet üzerinden bireysel şifreleriyle giriş yapmaları gerekiyor. Milli Savunma Bakanlığının yayınladığı bilgileri görüntüleyebilen adaylar Askerlik yerleri sorgulama işlemini aşağıda bulunan adres üzerinden gerçekleştirebilir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü