Her şeyi özetleyen karikatür: Bütün mesele aslında bu!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile Ermenistan'ın Başbakanı Nikol Paşinyan'ın resmedildiği karikatür sosyal medyada binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.

Her şeyi özetleyen karikatür: Bütün mesele aslında bu!
Her şeyi özetleyen karikatür: Bütün mesele aslında bu!
GİRİŞ 17.10.2020 14:49 GÜNCELLEME 17.10.2020 14:54
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada Gabriel imzası ile paylaşılan karikatür, Azerbaycan ordusu karşısında verdiği ağır kayıplar veren Ermenistan'ın dünya basını tarafından nasıl desteklendiğine dikkat çekiyor.

 

Karikatürde ağır kayıplar veren ve sık sık insanlık suçu işleyerek, sivilleri hedef alan Ermenistan'ın her şeye rağmen uluslararası basın tarafından kollandığı, fakat buna karşılık Azerbaycan topraklarının işgal altında olması ve Ermenilerin sivil katliamlarına rağmen, Azerbaycan'a söz hakkını sadece Türkiye'deki basın yayın organlarının verdiği resmedildi.

Gerçekleri gözler önüne seren karikatür sosyal medyada "Bütün mesele aslında bu!" başlığı ile binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 56
  • Gabriel 3 yıl önce Şikayet Et
    iki millet tek devlet. tesekkurler Haber7
    Cevapla
  • Gabriel 3 yıl önce Şikayet Et
    Cevapla
  • Asya 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın gerçeği bu abd açıktan pkk ya 20 bin tır silah yolluyor biz kardeşimizAzerbaycanın yanında dahi yer alamıyoruz azerbaycanla suriyeyle ırakla toprak bütünlüğümüz gitti şimdi böyle giderse gürcistanıda kaybedecegiz yıl 2020 10 tane Türk ülke bir İsrail etmiyor güç bakımından
    Cevapla
  • ilo 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah trt den razı olsun.elimizde bir trt var.trt dışında bütün televizyonlar tarafsızlık ayağına yatıp ermenistanı tutuyorlar.çok dikkatimi çekti.yazıklar olsun özel televizyonlara.seyretmeyin bunları boykot yapın
    Cevapla
  • cemal 3 yıl önce Şikayet Et
    Vahşi batı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim