Hatay'daki yangından sonra ortaya çıktı! Şoke eden yazı

Hatay'da bir hafta önce çıkan yangın 3 ilçeye sıçramış ve bölgede ciddi tahribat meydana getirmişti. Olayı PKK'ya bağlı 'Ateşin Çocukları' üstlenirken, vatandaşların yangın bölgesine yakın bir alanda fark ettiği "Ne varsa yansın" yazısı dikkat çekti.

Hatay'daki yangından sonra ortaya çıktı! Şoke eden yazı
Hatay'daki yangından sonra ortaya çıktı! Şoke eden yazı
GİRİŞ 18.10.2020 11:44 GÜNCELLEME 18.10.2020 11:44
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Hatay'ın Belen ilçesine bağlı Sarımazı Mahallesi'nde, 9 Ekim saat 10.30 sıralarında başlayan orman yangını, rüzgarın da etkisiyle İskenderun ve Arsuz ilçelerine bağlı bazı mahallelerdeki konutlara da sıçradı. Havadan ve karadan müdahale edilen yangın, vatandaşların da desteğiyle cumartesi günü akşam saatlerinde kontrol altına alınabildi.

Yapılan incelemelerde 300 hektarlık ormanın ve yerleşim alanlarında bulunan bazı yerlerin zarar gördüğü tespit edildi. Yangının ardından soruşturma başlatan polis ekipleri yangınla ilgili olarak E.K. ve H.D.'yi gözaltına aldı. İki şahıs emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklandı.

YANGINI PKK'YA BAĞLI"ATEŞİN ÇOCUKLARI" ÜSTLENDİ

Terör örgütü PKK'ya bağlı "Ateşin çocukları inisiyatifi"nin üstlendiği, yetkililerin de fail olarak terör örgünü işaret ettiği yangında mağdur olan vatandaşlar, terör örgütlerine tepki gösterdi.

"NE VARSA YANSIN"

Bölgedeki yangın sonrası küle dönen ormanlardaki acı manzara ortaya çıkarken, Belen ilçesi sınırlarında yerleşim yerlerine uzak bir bölgede bulunan duvarda yazan yazı dikkat çekti. Vatandaşların fark ettiği "Ne varsa yansın" duvar yazısı, tepki çekti. Yazının hala duvarda olduğu görüldü. Yazının kim ya da kimler tarafından yazıldığı araştırılıyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • Guiadoglu 3 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden önce Hersey denildi. Kendi düşen ağlamaz. Seçen memnun seçilen memnun.
    Cevapla
  • Vatann sever 3 yıl önce Şikayet Et
    Geriye dönük İDAAMMMMM çıksın REFERANDUMA SUNULSUN HALK KARAR VERSİN benim oyum belli İDAAAAAAAMMM vatan haini terörist ve sapık katillere
    Cevapla
  • davud 72 3 yıl önce Şikayet Et
    yani başka deyişle iblisin çocukları çünkü iblis ( şeytan) ateşten yaratılmıştır o bile ateşten yaratıldığını reddetmiyor
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    buda hdp ve ununla ittifak halinde olan chp iyi parti ve karamollaya kapak olsun yazık hatay dan en çok oyuda kendileri almıştı herhalde teşekkür ettiler ben bir hataylı olarak mahşere kadar bunu yapanları ve bunlarla ittifak halinde olanları unutmayacağım
    Cevapla
  • Bozoklu Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    ''''' ATEŞİN ÇOCUKLARI ''''' Herhalde kendilerini bundan daha güzel tarif edemezlerdi....!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi