Torun Denktaş: 'KKTC anavatana bağlılığını bir kez daha göstermiştir'

KKTC Kurucu C.Başkanı Rauf Denktaş'ın aynı ismi taşıyan torunu Rauf Denktaş, Kıbrıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuçları için "KKTC anavatana bağlılığını bir kez daha göstermiştir. Dedem Rauf Denktaş hayatta olsaydı bu sonuca herkesten çok sevinirdi. Bundan sonra Kıbrıs halkına düşen kutuplaşma değil ana vatan Türkiye ile birlikte tek vücut halinde hem Kıbrıs'ın hem de Türkiye'nin haklarını savunmaktır."

Torun Denktaş: 'KKTC anavatana bağlılığını bir kez daha göstermiştir'
Torun Denktaş: 'KKTC anavatana bağlılığını bir kez daha göstermiştir'
GİRİŞ 18.10.2020 21:28 GÜNCELLEME 18.10.2020 21:36
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

KKTC kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın torunu Rauf Denktaş KKTC'deki Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirdi.

'KKTC anavatana bağlılığını bir kez daha göstermiştir' diyen Denktaş 'Hayatta olsaydı bu sonuca herkesten çok sevinirdi. Bundan sonra Kıbrıs halkına düşen kutuplaşma değil ana vatan Türkiye ile birlikte tek vücut halinde hem Kıbrıs'ın hem de Türkiye'nin haklarını savunmaktır. Ersin Tatar'ın kucaklayıcı tavrı anavatan Türkiye ile birlikte Kıbrıs'ın haklarında önemli rol oynamaktadır. Sonuç Kıbrısımıza ve Türkiye'mize hayırlı olsun.' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • Gerçekler 3 yıl önce Şikayet Et
    Kıbrısın geleceği Rum kriptolarına bırakılamaz. Artık bu seçim saçmalıkları sonlansın. Kıbrısın tamamı Türkiye'ye aittir. Osmanlı'dan gelen kan hakkıyla Kıbrıs Türkiye'ye aittir. Gaspçı Rum'lar İngiliz oyunlarıyla adaya çöktüler, yüzlerce Osmanlı Camisini ve kültürel eserimizi yıkarak demografik yapıyı değiştirdiler, dünyanın dört bir yanından Yunanlıları adaya getirerek Türklerin evlerini ve topraklarını işgal ettiler. Adadaki işgalci gaspçı Rum-Yunan artıklarıdır. Yerli ve Milli Müslüman nesiller yetiştiren bir eğitim sistemi olmadığı sürecede Rum'laşma bitmez..
    Cevapla
  • Ertan 3 yıl önce Şikayet Et
    Eee maya sağlam, özünde Türklük aşkı var, Rahmetli Denktaş çok mutludur.
    Cevapla
  • Sakin 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok sevindirici bir sonuç çook. Devlet büyüklerimiz Kıbrıslı kardeşlerimizle daha yakından ama daha seviyeli ilişki içinde bulunmaları gerekiyor.
    Cevapla
  • ejder baba 3 yıl önce Şikayet Et
    Sana helal olsun torun Denktaş bahtın ve yolun açık olsun,ama çok çalış iyileri bul.
    Cevapla
  • Altaylar 3 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli Raif Denktaş hayatta olsaydı bu sonuca hiç de sevinmezdi. Deden %48 oy alan Akıncıdan dolayı çooook üzülürdü. Ersin Tayarın %70-80 oy alması gerekirdi akıncıya karşı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier davetlilere döner kesti
Yiğidolar pes etmedi! Fenerbahçe 90+4'te yıkıldı