Bakan Soylu'dan ABD Büyükelçiliğinin uyarısına tepki: Erkan ve adaptan yoksun

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 3 Kasım Salı günü, İstanbul Kağıthane'de toplanma alanlarına ilişkin tahliye planı tatbikatının ilk adımının gerçekleştirileceğini bildirdi. Soylu, ABD Büyükelçiliğinin uyarısıyla ilgili de, "Bir duyuruyu paylaşmanın diplomatik bazı gereklilikleri söz konusudur. ABD Büyükelçiliği usul, erkan ve adaptan yoksun bir davranışı ortaya koymuştur" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 24.10.2020 11:21 GÜNCELLEME 24.10.2020 12:09
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Soylu, 3 Kasım Salı günü, İstanbul Kağıthane'de toplanma alanlarına ilişkin tahliye planı tatbikatının ilk adımının gerçekleştirileceğini duyurdu. Soylu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

 

Dün Van depremi nedeniyle Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgemizi istismar etmeye çalışan malum siyasi partinin yöneticileri, Van depreminde devletin orayı sahipsiz bıraktığını ifade ediyorlar. Terör örgütü sadece akıllarını karıştırmamış, vicdanlarını da söküp almış. 

ABD BÜYÜKELÇİLİĞİNİN UYARISI

Bir duyuruyu paylaşmanın diplomatik bazı gereklilikleri söz konusudur. ABD Büyükelçiliği usul, erkan ve adaptan yoksun bir davranışı ortaya koymuştur.

Elbette ki istihbari birtakım değerlendirmeler söz konusu olabilir ama alınacak kararları kendi internet sitesinden duyurmak gibi bir başka ülkeyi töhmet altında bırakabilecek bir davranış yakışır bir davranış değildir.

PKK'LI TERÖRİST FERHAT TEKİNER'İN YAKALANMASI

6 aydır takip ettiğimiz bir teröristi. 6 aydır Türkiye'ye getirebilmek için öze bir çaba sarf ettik. Sadece getirilmeyi sonuç olarak görmüyoruz. Canlı yakaladığımızda daha iyi sonuçları sökebilme kabiliyetine sahibiz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Muhammett 77 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyadaki bütün terör olayları abd bilgisi dışında olma ihtimali yoktur sayın bakan aman dikkat
    Cevapla
  • 1071 3 yıl önce Şikayet Et
    Utanmadan sıkılmadan sınırımızın diğer tarafında terör devleti kurmaya çalışıyor alçak abd bizi korkutmaya çalışıyor aba altından sopa gösteriyor kim korkar hain kurt'tan !..
    Cevapla
  • Yılmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    Kendi köpeklerini saldıkları için düzenbazlık peşindeler.
    Cevapla
  • Yorgun Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    yine hangi fitnenin peşindeler Allah bilir, resmen fitne kokuyor.
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    abd yine bir oyun pesinde cok dikkatli olmak lazim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi