Otobüse alınmayan kadın taksiyle takip edip otobüsü kırmızıya boyadı

İstanbul Ümraniye’de durak dışında binmek istediği otobüse alınmayan bir kadın, taksiyle takip ettiği otobüsün camları yumrukladı. Öfkesi dinmeyen kadın son durağa kadar takip ettiği otobüsü nalburdan aldığı boyayla kırmızıya boyadı.

GİRİŞ 24.10.2020 11:08 GÜNCELLEME 24.10.2020 11:17
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Akıllara durgunluk veren olay, İstanbul'un Ümraniye ilçesinde meydana geldi. Bir kadın yolcu, Ademyavuz- Kadıköy seferini gerçekleştiren 14B numaralı özel halk otobüsüne henüz durağa gelmeden binmek istedi. Şoför ise kadını durak dışında olması nedeniyle otobüse almadı.

 

 

TAKSİYLE PEŞİNE DÜŞTÜ

Duruma sinirlenen kadın, yoldan çevirdiği taksiyle, otobüsü üç durak boyunca takip etti. Öfkeli kadın otobüsü durakta yakalayınca bindiği taksiden inerek özel halk otobüsünün camlarını yumruklamaya başladı. Otobüs şoförü ise öfkeli kadına karşılık vermeden seferine devam etti.

 

 

Öfkesi dinmeyen kadın nalburdan kırmızı boya alıp, seferini tamamlayan otobüslerin park halinde beklediği alana geldi. Durak dışında beklediği gerekçesiyle kendisini otobüse almayan şoföre ait aracı bulan kadın, aracı kırmızıya boyadı.

“GÖRÜNTÜLERİ POLİSE VERİP ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM”

Olay sonrası konuşan otobüs şoförü Yılmaz Cengiz yaşananları şöyle anlattı:

* Seyir halindeyken kırmızı ışıkta durdum. O esnada şahıs geldi ve kapıya vurdu. Durak harici yolcu almamız yasak olduğu için kapıyı açmadım. Yoluma devam ettim.

* Sonrasında şahıs taksiye binerek beni takip etmeye başladı. Bir başka ışıklarda taksiden inip otobüsün yanına gelerek camları yumruklamaya ve küfür etmeye başladı. Hem yolcuların hem de kendi can sağlığım için ben yine kapıyı açmadım.

* Bu şahıs tekrar taksiye binerek 14B'nin son durağına kadar otobüsü takip etmiş. Biz diğer şoför arkadaşlarla arkada çay içip dinlenirken o esnada bu şahıs, otobüsü sol tarafından arka plaka kısmına kadar kırmızıya boyamış. Yarın elimizdeki görüntülerle gerekli suç duyurusunda bulunacağız.

YORUMLAR 31
  • nail 3 yıl önce Şikayet Et
    her şey güzel olacaktı ya bekleyin bakalım siz seçtiniz ekrem i
    Cevapla
  • Ekhvc 3 yıl önce Şikayet Et
    Kameraya alanın "kapalı kadın" vurgusu dikkatimi çekti. Ötekileştirmek için uğraşmış. Açık kadın olsa "açık kadın" mı diyecekti? Kadın işte, normal değil belli. Ötekileştirmeye ne gerek var?
    Cevapla
  • emrey 3 yıl önce Şikayet Et
    sanatsal bir çalışma olmuş
    Cevapla
  • dede 3 yıl önce Şikayet Et
    bunun kocasının vay haline... gerçi kadıjnlarımızın neredeyse tanmamı artık böyle...
    Cevapla
  • Hyr 3 yıl önce Şikayet Et
    bunu sevdim barışçı bir tepki şekli. hem de haklı kim belli edecek bir şey. diğer hayvanlar gibi bıçak çekmek yok. bence otobüs şoförü suçlu gibi.
    Cevapla
  • türbedar 3 yıl önce Şikayet Et
    boş konuşma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim