Vaka sayısı bile umurlarında olmadı! Sabaha kadar parti verdiler!

Esenyurt' ta bir gece kulübünde koronavirüs hiçe sayılarak parti düzenlendi. Salgına ve artan vaka sayılarına rağmen ne maske takıldı ne de sosyal mesafe kurallarına uyuldu.

Vaka sayısı bile umurlarında olmadı! Sabaha kadar parti verdiler!
Vaka sayısı bile umurlarında olmadı! Sabaha kadar parti verdiler!
GİRİŞ 25.10.2020 13:48 GÜNCELLEME 25.10.2020 13:53
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Esenyurt'ta dün gece saatlerinde bir mekanda sosyal mesafe hiçe sayılarak parti düzenledi.

 

Gece kulübünde buluşan çok sayıda kişi, maske takmadığı, hijyen kurallarını hiçe saydığı ve sosyal mesafe kurallarına uygun hareket etmemesi görüntülere yansıdı.

Çekilen görüntülerde yabancı uyruklu vatandaşların bir gece kulübünü kapatarak parti yaptıkları görüldü. Partinin sabah saatlerine kadar devam ettiği öğrenildi. 

 

 

 

YORUMLAR 9
  • Ccc 3 yıl önce Şikayet Et
    devlet bu konuda maskede vs kati olmali
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Cezalar caydırıcı olmadığı için bu manzaraları daha çok görürüz. Doğrudan hapis cezası verilmeli yoksa kimse takmaz kuralları
    Cevapla
  • vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    ya tamamda neye sasiriyoruz? gece mekanlari acik oldugu süre bu manzaralarda degisiklik olmayacaki, cok korktugumuz bir virüs var ortada ama barlar,cafeler,gece mekanlari heryer sabaha kadar acik. yaz dönemi gecti bitti eglence zamanida gecti deyip bu yerlere kilit vurmak lazim arti gece 22-6 arasi soka cikma yasagi uygulanmali. bu ne rezillik ya. nerde devlet büyüklerimiz göreve davet ediyoruz.
    Cevapla
  • Hekim 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunların hastalığın farkına varması için, tümüne korona bulaşacak, hastaneye ve yoğun bakımı görecek, o zaman bakalım eğlenebileceklermi
    Cevapla
  • Umut 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu partilere katilanlara hem para hemde kamu cezasi vereceksin. Corona hastanelerinde calistiracaksin baska yolu yoktur.
    Cevapla
  • vedat 3 yıl önce Şikayet Et
    neden ceza vereceksinki mekanlar acik olduktan sonra? öncelikle mekanlar kapatilmali ve saat 22-6 arasi sokaga cikma yasagi getirilmeli. adamlarin ne sucu var mekanlar acik olduktan sonra?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!