CHP'nin Gürkan'a inceleme başlatmasından sonra Çakıcı'dan açıklama

CHP'nin, Alaattin Çakıcı'yı makamında ağırlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan hakkında inceleme başlatmasına cevaben Alaattin Çakıcı danışmanı Gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile kendi sosyal medya hesabından basın açıklaması yaptı.

CHP'nin Gürkan'a inceleme başlatmasından sonra Çakıcı'dan açıklama
CHP'nin Gürkan'a inceleme başlatmasından sonra Çakıcı'dan açıklama
GİRİŞ 29.10.2020 20:43 GÜNCELLEME 29.10.2020 21:26
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

CHP'li  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın, organize suç örgütü yöneticisi olmaktan hüküm giyen ve Nisan ayında infaz düzenlemesiyle cezaevinden tahliye olan  Alaattin Çakıcı'yı Pazartesi günü makamında kabul ederek hediye vermesi, parti yönetimi tarafından tepki çekmişti. Konu ile ilgili tepkilerini dile getiren CHP yönetiminin Gürkan hakkında inceleme başlatmasından sonra Alaattin Çakıcı, danışmanı gazeteci Ferhat Aydoğan aracılığı ile sosyal medya hesabından açıklama yaparak, "Recep Gürkan’ı ziyaret etmemi gündeme getiren CHP genel başkanı ve aynı zihniyetteki yol arkadaşları, devlet düşmanları ile ortaklık yapmasınlar, bunu kamuoyuna açıklıkla ve yürekleri varsa ve tavır koyuyor ise işte o zaman ancak Atatürk’ü ağızlarına alabilirler" dedi.

İşte Alaattin Çakıcı'nın sosyal medya hesabından paylaşılan o açıklama:

Kamuoyuna Saygılarımla,

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile daha evvel telefonda ve Saros Körfezinde yakın arkadaşım olan Mustafa Altınhan'ın tatil köyünde bir araya geldik. Uzun saatler süren konuşmamızda devletimiz ile alakalı ortak noktalarımızda hiçbir çelişki yaşanmadı. Vatan sevgisinin ne anlama geldiğini, atalarının balkanlarda yaşadıkları soykırımına uğrayan Balkan Türklerinin anavatanı Trakya bölgesi ile her zerresi bütünleşmiştir. Trakyalılar devletin bütünlüğüne, dinine, resmi diline, bayrağına, ezanına, ülkemizi esaretten kurtaran kadronun lideri Mustafa Kemal Atatürk’e gönülden bağlıdır ve bu ilkeler her Trakyalının vaz geçilmezidir.

Sayın Recep Gürkan, PKK’ya ve bölücülerin siyasi kanadı olan HDP’ye, 6 okun biri olan milliyetçilik kavramını ve devletin bekası ile ilgili tavrını açıkça ortaya koymuştur. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu gibi sözde Atatürkçü değil özünde Atatürk ilkeleri doğrultusundaki bir Türk milliyetçisidir. Mustafa Kemal Atatürk, sadece CHP’lilerin değil Türkiye Cumhuriyetinin ve bütün Türk dünyasının Atatürk'üdür ve Türkiye'nin ilk bozkurdudur.

Kemal Kılıçdaroğlu gibi düşünenler Atatürkçülük adı altında CHP’nin içini boşaltarak Gazi Mustafa Kemal’e ihanet içindedirlerdir. Eğer kalbi Atatürkçü olsalar PKK’nın siyasi kanadı HDP ile ortak seçime girmezlerdi, aynı yanlısı milliyetçiyim diyen bir hanımefendi de yapmıştır.

ABD SÜNNİ Şİİ KAVGASI ÇIKARMAK İSTİYOR

Eskiden yeşil kuşak Türkiye'nin batı sınırlarından başlayıp Hindistan'ın sınırında biterdi, ama şu anda NATO yeşil kuşağı Yunanistan'ın Girit adasından başlatıp Edirne Dedeağaç’a kadar getirmiştir ve vatanımızı kuşatmışlardır. Devletin birinci derece beka sorunu olan Doğu Akdeniz ile ilgili dünya, batı ve ABD aynı ağzı konuşup, Türk düşmanlığı ve Sevr’i geri getirmek en büyük arzularıdır. Suriye ve Irak'ta yaşananlar, Kafkaslarda yeni açılan bir cephe, 41 yıldır İran ile sorun yaşayan ABD, silah ve diğer ambargoları kaldırmıştır.

Orta Doğu’da Şii Sünni çatışması çıkartan, şimdi onları bir araya getirerek ülkemize diz çöktürmek isteyen ABD, İngiltere hariç Avrupa birliği hep bir ağızdan her türlü amborgo ve baskı uygulamak istemektedirler. Türkiye eski Türkiye değil, bir asır evvel geldikleri gibi giderler, gelmek istiyorlar ama nedense gelemiyorlar. Çünkü Türkiye eski Türkiye değil. Yukarıda bahsettiğim gibi Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi, HDP ve Türk düşmanı yabancı devletler ile hareket etmektedir. Uluslararası ilişkilerde milletlerin dostlukları değil milli çıkarları söz konusudur. Rusya Federasyonu Türkiye'ye bakış açısının batılılar gibi aynı çizgide olduğunu devleti yönetenler unutmamalılardır. Devlet ciddi bir beka sorunu yaşamaktadır, sağ duyulu devletine gönül vermiş hangi parti mensubu olursa olsun bu süreçte Cumhur ittifakının yanında yer almak, ulusalcılıktır, milliyetçiliktir, milletini sevmektir. Bayrağına ve resmi diline sahip çıkmaktır, ezanına sahip çıkmaktır. Fatih’e, Alparslan’a, Yavuz’a , Kanununi'ye, Sultan 2. Abdülhamit’e, Mustafa Kemal Atatürk'e sahip çıkmaktır. Selçuklu, Osmanlı ve Türkiye Cumhuriyeti birbirinin küllerinden oluşmuş Türk devletinin ta kendisidir.

ALLAH CUMHUR İTTİFAKINI KORUSUN

Recep Gürkan’ı ziyaret etmemi gündeme getiren CHP Genel Başkanı ve aynı zihniyetteki yol arkadaşları devlet düşmanları ile ortaklık yapmasınlar, bunu kamuoyuna açıklıkla ve yürekleri varsa ve tavır koyuyor ise işte o zaman ancak Atatürk’ü ağızlarına alabilirler.

Rabbim devletine bağlı her etnik kökenden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşını korusun ve yüceltsin. Alemlerin Rabbi, adalet duygusundan, doğruluktan ve sosyal adaletten şaşırmayacaksa Cumhur İttifakını korusun ve yüceltsin. Bu vesileyle tüm İslam aleminin kandilini ve yüce milletimizin Cumhuriyet bayramını kutluyorum.

Devlet başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a , dünya Türklerinin yaşayan son efanevi lideri Sayın Devlet Bahçeliye ve tüm kamuoyuna Saygılarımı arz ederim.

YORUMLAR 26
  • Yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya Alaattin git otur bir köseye sesini cikarma. Gündemde kalmak icin zirt pirt demecler verme. Nasil olduysa affoldun, degerini bil. Yasayacagin kisa günlerin tadini cikarmaya bak. Senin miadin doldu. Her yere burnunu sokma. Hem yasin ilerledi, hem hastasin.
    Cevapla
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    adam gibi adam CHPKK'nin karşısında dik duran vat ebladı
    Cevapla
  • Dadaş25 3 yıl önce Şikayet Et
    rumca yunanca afiş bastiran bir şahıs ne kadar vatan sever olabilir. onunla ne konusulabilir.
    Cevapla
  • TRAK22 3 yıl önce Şikayet Et
    boş boş konuşmayın her yerde türkçe afişler vardır edirne de turistlere rehberlik amacıyla basılan afişler onlar edirne sınırda bir memleket bir yanı bulgaristan bir yanı yunanistan turistler başlıca gelir kaynağımız
    Cevapla
  • fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    ya çakıcı. bu özünde milliyetçi bi adamsa biz ne oluyoruz o zaman. 15 temmuzda rakı yı çekerek gülüp dalga geçen bu hain milliyetçiyse milliyetçilik anlayışınmı değişti çakıcı. bizim milliyetçiliğimiz kuran dır. kim müslümansa islamsa kuran a inanıyorsa kardeşimdir. bunun dışında babamın oğlu türk oğlu türk müslüman değilse benim için hiçbirşeydir.. bu başkan bozmasıda hain dir noktaaa.
    Cevapla
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu belediyw başkanının 15 temmuzda elinde rakı bardağıyla sevinç naralarını unutmayın . Alattin Çakıcı da miadını doldurmuş birilerine hoş görünmek istiyorsa balka yerlerde görünsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü