Mahkeme karşısına çıkan Halil Sezai hakkında karar açıklandı

Tuzla'da 67 yaşındaki Hüseyin Merç'i darp ettiği iddiasıyla hakkında 5 ayrı suçtan 13 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanık Halil Sezai Paracıkoğlu serbest bırakıldı.

GİRİŞ 30.10.2020 14:26 GÜNCELLEME 30.10.2020 15:21
Bu Habere 183 Yorum Yapılmış

Tuzla'da komşusunu darbettiği gerekçesiyle tutuklu yargılanan şarkıcı Halil Sezai, 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliye edildi.

 

 

13 YILA KADAR HAPSİ İSTENİYORDU

İddianamede, Halil Sezai Paracıkoğlu'nun "silahla tehdit", "silahla kasten yaralama", "alenen hakaret", "konut dokunulmazlığını ihlal etme" ve "mala zarar verme" suçlarından toplamda 3 yıl 7 ay 15 günden, 13 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılması isteniyordu.

 

 

NE OLMUŞTU?

Tuzla'da bir sitede 2 villayı film çekimi için kiralayan Paracıkoğlu ile yan villada yaşayan Hüseyin Meriç (66) arasında 15 Eylül'de tartışma çıkmıştı.

Yaşanan tartışma sırasında darbedildiğini belirten Meriç, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine giderek şikayette bulunmuştu. Bunun üzerine kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, Halil Sezai Paracıkoğlu'nu Kadıköy'deki evinde gözaltına almıştı.

Emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan Paracıkoğlu, serbest bırakılmıştı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, dün Halil Sezai Paracıkoğlu'nun mevcutlu şekilde adliyeye getirilerek ifadesinin alınması talimatını vermişti.

YORUMLAR 183
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Algı operasyonu için iyi para verilmiş yorumlara bakın herkes savunmaya başlamış sosyal medyanın gücüne kapılmayın
    Cevapla
  • Geko 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Yapana değil yaptiranada bi bakmalı. Bu olayın geçmişi var. Okuduklarima göre o adamda az değil.
    Cevapla
  • AkifCem Çağıran 3 yıl önce Şikayet Et
    Mazluma bak. Villada otuyor elinde balta ailesininde oldugu (H Sezai) komsudunun kapısında ysşına bakmadan tehdit ler savuyor dklar balta ile bekliyor, oğlen de atkıyruklu gariban yaslı amcs RAKI elinde kıvboy sapka yana tehdıt kufur.. (Foto video bakın) Suclu onu döven oluyor burdaki yargıclık yapan ağalar aslı astarı nedir öğrenin önce ve sonra sorun siz ne yapardınız..??
    Cevapla
  • Hanzo 3 yıl önce Şikayet Et
    Ulan atın artık şu adi herifi içeri. Kaç oldu bu adi böyle sorun çıkarıyor! Dinsizin hakkından imansız gelir! Etme bulma dünyası, bakalım neler olacak sana pis adam!
    Cevapla
  • vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    çıkan karar yanlıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan 30 Mart'ta açıklayacaktı: Anlaşma son anda iptal edilmiş
Başkan Erdoğan, Katar Emiri Al Sani ile görüştü