İzmir'deki depremden acı haber: Bir aileden 3 kişi yaşamını yitirdi

İzmir'de gerçekleşen şiddetli depremde hayatını kaybedenler arasında İstanbul Erkek Lisesi öğrencisi Ege Ilgaz Yüksel, kardeşi Dila Yüksel ve iki kardeşin annelerinin de olduğu öğrenildi.

İzmir'deki depremden acı haber: Bir aileden 3 kişi yaşamını yitirdi
İzmir'deki depremden acı haber: Bir aileden 3 kişi yaşamını yitirdi
GİRİŞ 31.10.2020 02:41 GÜNCELLEME 31.10.2020 02:41
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İzmir’de şiddetli depremin ardından enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 3 kişinin aynı aileden olduğu öğrenildi. Yaşamını yitirenler arasında İstanbul Erkek Lisesi öğrencisi Ege Ilgaz Yüksel, kardeşi Dila Yüksel ve iki kardeşin annelerin olduğu bilgisine ulaşıldı.

İzmir depreminde, Manavkuyu semtinde çöken binada Dr. Burcu Yüksel ile çocukları Ilgaz ve Dila Yüksel, enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetti. İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Nuri Seha Yüksel’in eşi Burcu Yüksel ve iki çocuğu, enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetti.

ROBOT TAKIMI BAŞKANI

Enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Ege Ilgaz Yüksel’in Beşiktaş Bilim ve Sanat Merkezi robot takımının kaptanı olduğu, mekanik ve elektronik alanında sayısız dereceleri olduğu belirtildi.

İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Fatih Güldal, “Sevgili dostlar İzmir’de enkaz altında kalan öğrencimiz Ege Ilgaz’ımızı, kardeşini ve annesini maalesef kaybettik. Allah mekanlarını cennet etsin. Babasına sabırlar diliyorum. 3 kişiyi kaybetmek çok zor. Rabbim ona güç kuvvet versin. İEL camiasının başı sağ olsun” diyerek acı haberi duyurdu.

İLKÖĞRETİM OKULUNDAN BAŞSAĞLIĞI

İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu’ndan yapılan açıklamada ise, “Ege Denizi’nde gerçekleşen deprem sonucunda İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu mezunumuz Ege Ilgaz Yüksel, kardeşi eski öğrencimiz Dila Yüksel ve kıymetli annelerinin vefatını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Tevfik Fikret ailesi olarak başta öğrencilerimizin kıymetli babaları Dr. Nuri Süha Yüksel olmak üzere yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz” denildi.

YORUMLAR 11
  • mtn 3 yıl önce Şikayet Et
    aaah ateş düştüğü yeri yakıyor
    Cevapla
  • alp 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu kuzulara rahmet eyleye sevdikleri ile cennetinde kavuştura. sevenlerine sabır eyleye
    Cevapla
  • Başkent 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Cennetinde buluştursun inş.. :(
    Cevapla
  • Salih 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin.
    Cevapla
  • Vanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Mekanları cennet olsun inşaallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!