Depremde enkaz altında kalan kedi kurtarıldı

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde enkaz altında kalan bir kedi de arama kurtarma ekiperi tarafından kurtarıldı.

GİRİŞ 31.10.2020 10:02 GÜNCELLEME 31.10.2020 10:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Depremde yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmalarını sürdüren ekipler, binalardan birisinde yıkıntıların arasında kalan kediyi fark etti. AFAD ekipleri, kediyi kurtarmak için çalışma başlattı. Bir AFAD görevlisi, beton boluğun altına girip enkazda mahsur kalan kediyi çıkarmayı başardı. Yapılan kontrolde kedinin herhangi bir yarasının bulunmadığı belirlendi. Görevliler, kediyi bir süre sevdikten sonra bıraktı.


 

 

 

YORUMLAR 2
  • vay be arkadaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye çapında bütün apartman ve evlerde bir odaya çelikden 5 kişinin sığıcağı içinde oksijen ve gıda su dolu olacak birde tuvalet ve böyle 5 güne dayanıcak bir şey icat etmeli bu pirizma olabilir piramit gibi yada yuvarlak yada kare hangisi daha dayanıklıysa ve sallantı olduğu anda herkes koşup içine girmeli.bride cipes gibi yer bildirimi yapıcak cihaz olmalı ..eyer bunu gerçekleştirebilirsek ..bilim adamalrımız bunu yapabilirse inanın binaalr yıkılsa da ölüm oranı çok düşük olacağına eminim bunu birisi cimere yada cumhurbaşkanımıza çıkıp söyleyebilir ve bunu deprem sigortası gibi zorunlu kılabilir..
    Cevapla
  • TÜRKİYELİ 3 yıl önce Şikayet Et
    Garibim kedi korkmuş yavrum...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!