55 gündür yoğun bakımda olan Muhittin Böcek'le ilgili yeni açıklama!

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) tanısıyla Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in bilincinin yerinde olduğu ve belirli düzeyde ağızdan beslenebilen Başkan Böcek'e enfeksiyon için yoğun bir tedavi uygulandığı belirtildi.

55 gündür yoğun bakımda olan Muhittin Böcek'le ilgili yeni açıklama!
55 gündür yoğun bakımda olan Muhittin Böcek'le ilgili yeni açıklama!
GİRİŞ 01.11.2020 18:46 GÜNCELLEME 01.11.2020 18:46
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in durumuyla ilgili belediyenin sosyal medya hesaplarından bugün yapılan açıklamada, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek'in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Enfeksiyon için yoğun bir tedavi uygulanmaktadır. Bilinci yerinde ve belirli düzeyde ağızdan beslenme başlatılmış olup genel seyri iyiye gitmekle beraber enfeksiyon bulguları nedeniyle durumu ciddiyetini korumaktadır" denildi.

55 GÜNDÜR YOĞUN BAKIMDA

CHP’li Böcek, 17 Ağustos tarihinde sosyal medya hesabından Covid-19 test sonucunun pozitif çıktığını duyurmuş, herkese maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyması için uyarıda bulunmuştu. Özel hastanede takibi yapılan Başkan Böcek, durumu kötüleşince 7 Eylül'de yoğun bakım ünitesine alınmış, 24 Eylül'de Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edilmişti. Başkan Böcek, 55 gündür yoğun bakım servisinde tedavi görüyor.

 

YORUMLAR 13
  • Murat Kahraman 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim âcil şifalar ihsân eylesin İnşâallah tez zamanda sağlığına kavuşmuş olarak kaldığı yerden hayata devam eder İnşâallah..
    Cevapla
  • Kemal Coşkun 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah acıl şifalar versin tertibim
    Cevapla
  • DİRİLİŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Biz müminler Rabbimizin kullarına Lutfu ve merhameti ile muamele etmesini Rabbimizden dileriz.Birisinin zor bir hale düşmesi bizi sevindirmez.Kötü kişi ise Rabbimize hesab verecektir.İyi ise ne ala.
    Cevapla
  • DİRİLİŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Tüm koronavirüs hastalarına acil şifa versin.
    Cevapla
  • Murti 3 yıl önce Şikayet Et
    Yiğit adam Sayın soylu' ya ve güzel sesli Karaoğlan Sayın Kalın' a Allahtan şifa diliyorum, büyük hukukçu Burhan KUZU' ya Allah' tan rahmet diliyorum. Rabbim (parti, tarikat, cemaat, KOLEJ ayrımı yapmadan) tüm hastalara şifa versin!
    Cevapla
  • Cihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Sağol kuzuyaüzüldüm
    Cevapla
  • Murti 3 yıl önce Şikayet Et
    Lafın tamamı aptala söylenir!
    Cevapla
  • Onur 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamın ismini söylemeden diğer partideki yöneticileri sıralamışssın iyiki ayrım yapmıyorsun tebrikler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor