Burhan Kuzu'nun cenaze detayları belli oldu!

AK Parti sosyal medya üzerinden eski milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu'nun vefatı nedeniyle bir taziye mesajı paylaştı. Paylaşılan mesajda; 22, 23, 24 ve 26’ncı dönem milletvekilimiz ve partimizin kurucularından Prof. Dr. Burhan Kuzu, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etmiştir. Merhum hocamıza Allah’tan rahmet; kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar niyaz ederiz." denildi..

Burhan Kuzu'nun cenaze detayları belli oldu!
Burhan Kuzu'nun cenaze detayları belli oldu!
GİRİŞ 01.11.2020 22:02 GÜNCELLEME 02.11.2020 03:08
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

AK Parti Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Prof. Dr. Burhan Kuzu için taziye mesajı yayınladı.

Yayınlanan mesajda; "22, 23, 24 ve 26'ncı dönem milletvekilimiz ve partimizin kurucularından Prof. Dr. Burhan Kuzu, tedavi gördüğü hastanede hayata veda etmiştir. Merhum hocamıza Allah'tan rahmet; kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar niyaz ederiz." denildi.

CENAZE NAMAZI FATİH CAMİİ'NDE

Prof. Dr. Burhan Kuzu için yarın (02.11.2020) saat 12'de İstanbul Fatih Camii'nde Covid-19 tedbirleri kapsamında cenaze töreni düzenleneceği açıklandı.

YORUMLAR 49
  • E.A 3 yıl önce Şikayet Et
    Merhuma Allah' tan rahmet dilerim, Ak Parti ve yakınlarına da sabrı cemil niyaz ederim. Hakikaten Türkiye çok değerli bir hukuk profesörünü kaybetti.
    Cevapla
  • Ahmet Sağlam 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Etsin Mekanı Cennet Olsun . Çok Değerli bir İnsandı.
    Cevapla
  • KoronaGazisiDr 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah (c.c.) rahmet etsin. Mazlumu savunmada çok cesurdu. Son zamanlarında aleyhine çok dava açılmış, sahipsiz kalınca kenara çekilmişti. Vefa zor zanaat. İzmir hastahanelerinin durumu içler acısı. Yaşayarak biliyorum. Cunhurbaşkanına Ankara ya da İstanbul'a lınmam için ricada bulunulmuştu ama olmadı. Filme boş oksijen tüpüyle gönderildim. 2. tüp de boş çıktı. Ambulansın oksijeni ile kurtuldum. Ölsek, adı koronadan olurdu herhalde.
    Cevapla
  • DİRİLİŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Burhan Kuzu İyiki vardın.Tam bir devlet adamıydın.Seni çok özleyeceğiz. ALLAH sana Gani gani rahmet etsin.
    Cevapla
  • vanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    kuzuda gitti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda sıkı tedbir dönemi: Sert frenle tasarruf
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!