Maske cezasına çıldırdı, polise yumruk attı!

Osmaniye’de maskesi olmayan şahıs, kendisine ceza kesmek isteyen polis ekibine saldırdı. Bir polise yumruk atan şahıs daha sonra karısı ile birlikte ortalığı birbirine kattı. Güçlükle sakinleştirilen karı koca gözaltına alındı.

GİRİŞ 02.11.2020 09:35 GÜNCELLEME 02.11.2020 09:41
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre Osmaniye merkezde bir lokantanın önünde eşiyle birlikte maskesiz şekilde duran ve ismi öğrenilemeyen şahsa polis ekipleri önce maske ve sosyal mesafe uyarısı yaptı ardından da ceza uygulayacaklarını belirtti. 

 

 

Polisin kendisine ceza yazacağını anlayan adam, tartışmaya girdiği polise yumruk attı. 

O esnada eşi de yumrukla polise saldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen destek polis ekipleri öfkeli karı kocayı güçlükle sakinleştirip, gözaltına alarak işlem yapmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdü. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

YORUMLAR 38
  • SES 3 yıl önce Şikayet Et
    Toplum kurumlara karşı görüş tavır içerisinde bunun hesabı görülmeli halk görevliye itimat etmeli görevli memura itiraz olmaz kardeşim nokta.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Cezaların caydırıcı olmadığı ülkelerde normal bunlar
    Cevapla
  • uçan hollandalı 3 yıl önce Şikayet Et
    bu insanlar o polislere kurban olsunlar! Hollanda da polise karşı çıksan bile seni şamarlayıp tutuklarlar, hiç affetmezler! bu insanlara yüz verdin mi iki yüze çıkartırlar.
    Cevapla
  • kadın 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane Osmaniye'li tanıyan bu duruma şaşırmaz. Ha Birde evliliği bir yıldan fazla sürmüşse o kişi Osmaniye' li değildir. Böyle bir yer!!! Geçimsiz insanlar
    Cevapla
  • Dede korkut 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bir tarafı yiyorsa o yumruğu her hangi bir Avrupa ülkesinde ve ya Amerika da atsın. Yazıklar olsun bu ülkenin hüküm ve ceza uygulamalarına. Polisimin düşürüldüğü aşağılık durumuna bak. Sonra o polisten bu insanlara hizmet etmesini bekle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması