Yılmaz Erbek Apartmanı ile ilgili iddiaya BİM'den yalanlama

Bayraklı'daki depremde Yılmaz Erbek Apartmanı’nın, zemin katında yer alan BİM mağazasında yapılan tadilatlar nedeniyle yıkıldığı yönündeki iddialar BİM tarafından yalanlandı. Açıklamada 'BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. tarafından binanın statiğini değiştirecek herhangi bir taşıyıcı, kolon, duvar kırımı veya kesimi kesinlikle yapılmamıştır.' denildi.

Yılmaz Erbek Apartmanı ile ilgili iddiaya BİM'den yalanlama
Yılmaz Erbek Apartmanı ile ilgili iddiaya BİM'den yalanlama
GİRİŞ 02.11.2020 20:19 GÜNCELLEME 02.11.2020 20:19
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

BİM'den yapılan açıklama şu şekilde;

BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.: “Asılsız iddialara karşı tüm yasal haklarımızı kullanmakta kararlıyız”
 
İzmir’ de 30 Ekim Cuma günü meydana gelen deprem tüm Türkiye’yi üzüntüye boğmuştur. Bu afette yaşamlarını yitirenlere Allah’ tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz.
 
Bayraklı ilçesindeki Yılmaz Erbek Apartmanı’nın, zemin katında yer alan BİM mağazasında yapılan tadilatlar nedeniyle yıkıldığı yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. tarafından binanın statiğini değiştirecek herhangi bir taşıyıcı, kolon, duvar kırımı veya kesimi kesinlikle yapılmamıştır.
 
Mağazamıza Bornova Belediye ve Bayraklı Belediye Başkanlıkları tarafından yapılan denetimler sonrasında hiç bir olumsuz bulguya rastlanmayarak ruhsat verilmiştir.
 
Bu asılsız iddia ve iftiraları öne sürenler hakkında tüm yasal haklarımızı kullanmakta kararlı olduğumuzu değerli kamuoyuna saygıyla duyururuz.
 
BİM Birleşik Mağazalar A.Ş.

YORUMLAR 16
  • metin 3 yıl önce Şikayet Et
    maşallah bim in de baya avukatı varmış
    Cevapla
  • şeref 3 yıl önce Şikayet Et
    müteahhit siyasilerden biri olmalı, yoksa bim yalanına sarılmazlardı
    Cevapla
  • Yunus 3 yıl önce Şikayet Et
    Bim boyle bisey asla yapmaz yapmadı da bim orayı almadan once eger bi seyler yaptılarsa bundan bimi sorumlu tutamaz kimse İşlerine gelmeyince bim e atın zaten...
    Cevapla
  • harbi 3 yıl önce Şikayet Et
    belki burada iftira yada bir gerçek var?ben bir inşaatcı ve magazacilik sektöründe olan biri olarak şunu söyleyebilirim ,taşıyıcı kolonu veya kirişi kesemez ne buna şantiye sorumlusu nede proje müdürü izin vermez o yürekte yoktur zaten(istisna),fakat bir dolabı bir rafı standı aksta olsun diye traşlatabilir ,yükseklikten 3,5 cm kazanmak için kirişi traşlatabilir? donatıyı kestirmişse eğer günahı mebali başına olsun ? ama şuda bir gerçek bu firmalar kiralama arayışında önce konum,maliyet ve kullanım verimliliğine göre mağazaları seçerler ,hata yapacaklarıni kendilerini riske atabileceklerini düşünmek bile istemem ??
    Cevapla
  • zafer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar da olmaz bu CHP daha bilmiyor ki ne yapsın. Sen belediyene hiç bir şey deme sara sara BİM e sar. BİM enayi mi böyle bir riske girer mi. Hatta dolanbaçlı yollar BİM ve A101 in işine gelir. Müşteri içeride ne kadar çok gezerse o kadar çok alış veriş olur.
    Cevapla
  • Sevim 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...