Metiner'den sert çıkış: Senin gibi bir müptezeli YÖK Başkanı yaptık ya...

Yazar-Siyasetçi Mehmet Metiner, Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı Yusuf Ziya Özcan'ın AK Parti seçmeniyle ilgili hakaret içeren tweetine sert çıktı.

Metiner'den sert çıkış: Senin gibi bir müptezeli YÖK Başkanı yaptık ya...
Metiner'den sert çıkış: Senin gibi bir müptezeli YÖK Başkanı yaptık ya...
GİRİŞ 02.11.2020 23:43 GÜNCELLEME 03.11.2020 00:38
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Eski Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı ve Gelecek Partisi PİK Eğitim Politikaları Başkanı Yusuf Ziya Özcan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından AK Parti seçmenine yönelik tepki çeken bir paylaşım yaptı.

Aziz Nesin'in "Bu milletin yüzde 60'ı aptaldır" sözüne atıf yapan Özcan, bu söz üzerinden AK Partililere hakaret etti. Özcan, "İçinde bulunduğumuz ekonomik çöküşü bütün öfkesi ile eleştiren bazı vatandaşlar, seçim olsa oyunuzu kime verirsiniz sorusuna Recep Tayyip Erdoğan deyince Aziz Nesin'e fazla mı kızdık diye düşünüyorum. Garip bir seçmen grubu. Ah eğitim ah, sen iyi olsaydın bunlar olur muydu hiç?" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

Bunun üzerine Özcan'a, Yazar-Siyasetçi Mehmet Metiner'den sert çıkış geldi.

Metiner, Twitter'dan paylaştığı mesajda, Özcan'a şu sözlerle tepki gösterdi:

"Beş para etmezin tekisin... Senin gibi bir müptezeli YÖK Başkanı yaptık ya, işte orası acıtıyor yüreğimizi... Bizler gece gündüz ölüme meydan okurcasına mücadele ederken sizin gibilere makam bahşedildi. Şimdi kalkıp şarlıyorsun kifayetsiz ihanetçi..."

YORUMLAR 35
  • doğru sözlü 3 yıl önce Şikayet Et
    Liyakatli insanlar her yerde var. İş onları göreve getirmekte. Boşuna konuşma metiner, bile bile zarar veren adamlar yıllardır ak partiliymiş gibi gözüküp görevdeler. Yazık verdiğimiz oylara.
    Cevapla
  • VATAN SEVSALISI 3 yıl önce Şikayet Et
    Acı bir gerçek varki maalesef bu ülkede hala işi ehline değil birilerinin kolundan tutup getirdiği kifayetsiz insanlara veriliyor sonuç bu yazıklar olsun kifayetsiz insanlara işi teslim edilmesine aracılık yapanlara
    Cevapla
  • cahil 3 yıl önce Şikayet Et
    ülkenin büyüyememe sebebinden birtanesi ee yeterli sayıda liyakatli insanların olamaması
    Cevapla
  • antalya ve burdurlu 3 yıl önce Şikayet Et
    işte eğitim kurumlarıda bunlardan bir sürü.. türkiyede memur kesim çok boş.. eğitim de. adliyede çok tehlikeli insanlar var
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Seni yök başkanı yapanlar utansın hain eğıtim sizin gibi torpille gelip tırpilli atamalar yapanlar yüzünden bu halde.bütün üniversiteler akraba eş dost atamaları ile doldurdunuz.utanmadan bide eleştiriyorsun ya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu