Deprem bölgesine gelen kargodan çıkan not duygulandırdı

Kırklareli’de İzmir için başlatılan yardım kampanyasında içinde bebek kıyafetleri olan bir koliden çıkan not herkesi ağlattı. İsimsiz kolide, “Hepsi yıkandı, siz orada uğraşmayın” şeklinde yazılan not duygulandırırken, “İnsanlık ölmemiş” dedirtti.

Deprem bölgesine gelen kargodan çıkan not duygulandırdı
Deprem bölgesine gelen kargodan çıkan not duygulandırdı
GİRİŞ 03.11.2020 12:22 GÜNCELLEME 03.11.2020 12:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İzmir depreminin yaralarını sarmak için Lüleburgaz’da başlatılan yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüdü. Kısa sürede binlerce Lüleburgazlı marketlere akın ederek, belediye tarafından belirtilen ihtiyaç malzemelerini almaya başladı.

 

 

Kimi marketlerden sıfır malzeme aldı, kimi geçimini sağladığı örgü battaniyeyi yolladı kimi de kendi bebeğinin kıyafetlerini bir güzel yıkayıp gönderdi. Yapılan bütün bu yardımlar gözleri yaşartırken, yardım kolilerinin içinden çıkan bir not ise duygulandırdı.

Yapılan bütün bu yardımlar gözleri yaşartırken, yardım kolilerinin içinden çıkan bir not ise duygulandırdı.

 

 

“4 AYLIK OĞLUMLA SELAMLIYORUZ”

Gelen kargoları tek tek kontrol eden Lüleburgaz Belediyesi ekipleri, dün akşam saatlerinde açtıkları bir kargoda yazan notu görünce gözyaşlarını tutamadı.

Henüz 4 aylık bebeği olan bir annenin gönderdiği anlaşılan duygulandıran notta, “Merhaba kargoyu açan kişi. Hepsi yıkandı, siz orada uğraşmayın diye. Kalbimiz ve dualarımız sizinle. Rabbim yardımcınız olsun. Bir daha yaşanmaması dileğiyle. 4 aylık oğlumla selamlıyoruz sizi. Hoşça kalın” ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR 2
  • Aks 3 yıl önce Şikayet Et
    Elleri öpülesi annem Allah yavruna sana ve ailene sağlık sıhhat ve yuvanızda mutluluklar versin inşallah. Gazetede notunuzu okurken göz yaşlarımı tutamadım iyiki varsınız Allah birliğimizi dirligimizi bozmasın..
    Cevapla
  • Sibel 3 yıl önce Şikayet Et
    Amin amin aminnn ❤
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnsan ömründen tam altı yıl çalıyor! İşte havası en kirli ülkeler...
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları