Depremi fırsat bildiler, fiyatlar katlandı!

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde evi hasar gören ya da oturdukları binaların yıkılma endişesi duyan vatandaşlar binalardan taşınmaya başladı. Krizi fırsata çeviren bazı nakliye firmaları ise yüksek fiyatlar çekti.

Depremi fırsat bildiler, fiyatlar katlandı!
Depremi fırsat bildiler, fiyatlar katlandı!
GİRİŞ 05.11.2020 19:07 GÜNCELLEME 05.11.2020 20:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü ekipleri Seferihisar açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki zarar gören binalarla ilgili hasar tespit çalışmaları başlattı. Evleri zarar gördüğü için ve yıkılma korkusu yaşayan vatandaşlar taşınmaya başladı. Hasarlı binalardaki taşıma işlemi asansörle dışarıdan yapılırken, hasarsız binadaki vatandaşlar ise normal olarak eşyalarını toplayarak taşınmaya başladı.

Depremi fırsat bildiler, fiyatlar katlandı!

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • hıghlander 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bir sektörde homojen şekilde doğulu sayısı çoksa,mutlaka terörle de bağı olanlar vardır.İç işleri bakanlığı güvenlik araştırması başlatsın.Ayrıca ruhsatları iptal edilsin,ne bu bee!
    Cevapla
  • beni_unutma 3 yıl önce Şikayet Et
    bedava verseler yüksek katlı binalarda oturmam !!!
    Cevapla
  • Sadece 3 yıl önce Şikayet Et
    Zor günlerden geçiyoruz. Vatanını seven insanlar fedakarlık yapıyor. Bakıyorsun edepten yoksun mahluklar üç kuruşun derdinde kime neye zarar verdiğini dahi hesap etmeden yaşıyor. Önümüz kış. Yazık bu insanlara. Kim olursa olsun düşmeyen kalkmayan bir Allah. Güzel ahlak en güzel servetmiş meğer...
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    yalnız şunu söyliyeyim,İzmir ,hatta birçok ilimizde nakliyecilik doğuluların elinde,bildiğim İzmir de nakliyecilik yapan 1 İzmir yerlisi yok,hep doğulular,Diyarbakır,Mardin ,Malatya lı şirket sahipleri.
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    malatya ve elazığ depreminde de aynısını yaptılar insanlar can derdindeyken bunlar hainlik peşinde ya sizin teröristten farkınız ne haram zehir zıkkım olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Enflasyon keskin şekilde düşmeye başlayacak
Çamlıca Camisi'nin açılışının 5'inci  yılı! Dünyanın her noktasından ziyaretçi alıyor....