Biden'ın kazanması üzerinden Türkiye'ye mesaj vermeye kalktılar!

ABD'de 59. başkanlık seçimlerini Demokrat aday Joe Biden'ın kazandığı bildirildi. Demokratların adayı ve eski Başbakan Yardımcısı Joe Biden, 20 delegeye sahip Pennslyvania'da seçimi kazanarak 284 delegeye ulaştı. Biden, ABD’nin 46. Başkanı oldu. Biden'ın seçimleri kazanmasının ardından Türkiye aleyhtarı olan isimlerin yorumlarda bulunup, akıllarınca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı mesaj vermeye kalktıkları görüldü.

Biden'ın kazanması üzerinden Türkiye'ye mesaj vermeye kalktılar!
Biden'ın kazanması üzerinden Türkiye'ye mesaj vermeye kalktılar!
GİRİŞ 08.11.2020 02:16 GÜNCELLEME 08.11.2020 02:41
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

ABD'yi dört yıl yönetecek başkanı seçmek için 150 milyondan fazla insan 3 Kasım'da sandığa gitti. Associated Press (AP) haber ajansı, 284 delegeye ulaşan Demokrat aday Joe Biden'ın ABD'nin 46. başkanı olduğunu duyurdu. 

Joe Biden, yaptığı açıklamada, "Beni seçmenizden dolayı onur duyuyorum, önümüzde zor bir yıl var" mesajını verdi.

Joe Biden'ın başkan seçilmesinden sonra dünyada ve ülkemizde birçok kişi tebrik mesajları göndermeye başladı. Her fırsatta ülkemiz aleyhtarı olaylarda rol alan bazı isimlerin 'Biden'a tebrik adı altında' atmış olduğu mesajlar tepki topladı.

Firarı sanık Can Dündar'ın Biden'ın seçim zaferini ilan etmesinden sonra yazdığı, "Gözün aydın Amerika! Darısı başımıza!!! #Biden" mesajıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mesaj vermeye kalktığı görüldü.

İyi Partili Mehmet Aslan'ın, Biden başkan seçildikten sonra yazdığı "Değişim bulaşıcıdır! (Tweet bu kadar)", Gazeteci Sedef Kabaş'ın da tebrik mesajında "Darısı bizim başımıza" ifadeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve iktidara karşı bir mesaj olarak algılandı. Biden sonrası tebrik adı altında yazılan mesajlar sosyal medyada tepki topladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 82
  • Son osmanli 3 yıl önce Şikayet Et
    Amerika başın sağ olsun çöküşün önce ayakları bu sesler.
    Cevapla
  • Morcivert 3 yıl önce Şikayet Et
    üzerine abd bayraklı battaniye içinde de abd bayraklı don giyen satılmış köpek sevinmiş. vatan haini yaratık.
    Cevapla
  • kara 3 yıl önce Şikayet Et
    Sizin sihniyetiniz ancak bukadar yabancı ülkelerin eteğinin altına saklanmak dua edin ki Türkiye'nin Cumhur Başkanı Recep Tayip EDOĞAN'dır o dik durdukça evel Allah bizde yanında dimdik dururuz .sedef kabasmış, mehmet aslanmış yok hayko bağdatmış siz kendi küçük beyninizde kurduğunuz ülkeyle yaşayın siz nekadar kendinizi yırtsanızda liderimiz hep lider olarak T.C. Cunhurbaşkanı olarak kalacak çatlayın sizin gibilere fırsat vermediği için yavaş yavaş eriyip bitiyonuz
    Cevapla
  • AKHİLAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu con dündar solcu değil miydi dostlar? rus çocuğu değilmiydi? Ne çocuğuydu?
    Cevapla
  • Aysun Demiray 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar için en aşağı sıfatı düşündüm ama hiçbiri yeterli gelmiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan kritik kabul! Devlet Bahçeli ile görüşecek
Leverkusen yine kaybetmedi! Avrupa Ligi'nde finalin adı belli oldu