Şehit askerlerin naaşını domuzlara yedirdiler! Twitter görmezden geldi, tepkiler çığ gibi...

Twitter alçaklıkta sınır tanımıyor. Kendi çıkarlarına ters düşen paylaşımları jet hızıyla ortadan kaldıran, paylaşım sahiplerinin hesaplarını yokeden ve sayısız sansüre imza atan Twitter yeni bir skandalla gündemde. Ermenistan tarafından şehit edilen Azerbaycanlı askerlerin cesetlerinin domuzlara yedirildiği anların videosunu paylaşan Ermenistan Parlamento Başkan Yardımcısı Alen Simonyan'ın paylaşımına sessiz kaldı.

Şehit askerlerin naaşını domuzlara yedirdiler! Twitter görmezden geldi, tepkiler çığ gibi...
Şehit askerlerin naaşını domuzlara yedirdiler! Twitter görmezden geldi, tepkiler çığ gibi...
GİRİŞ 08.11.2020 11:52 GÜNCELLEME 08.11.2020 13:10
Bu Habere 370 Yorum Yapılmış

Sosyal medya platformu Twitter, Ermenistan ordusu tarafından şehit edilen Azerbaycanlı askerlerin cesetlerinin domuzlara yedirildiği anların videosunu paylaşan Ermenistan Parlamento Başkan Yardımcısı Alen Simonyan'ın paylaşımını görmezden gelerek kısıtlama ve ceza vermeyerek herhangi bir yaptırımda bulunmadı. 

 

 

EZİKLİK DUYGUSU!

Azerbaycan ordusunun yıllar önce Ermeniler tarafından işgal edilen topraklarını geri almasına yönelik başarılı operasyonlarını yediremeyen Alen Simonyan'ın yaptığı paylaşım aslında Ermenistan ordusunun yaşadığı eziklik duygusunu gözler önüne seriyor. Cephede şanlı Azerbaycan ordusuna karşı koyamayan Ermeniler, şehitler üzerinden yaptıkları kalleşçe paylaşımla ile kendi toplumlarının "gazını almayı" ancak bu şekilde hedefliyor.

 

 

TEPKİ YAĞDI

Dünya genelinde istediği ülkeyi manipüle edebileceğini düşünen sosyal medya platformu Twitter'a Simonyan'ın paylaşımını sansürlenmemesi nedeniyle tepki üstüne tepki yağdı.

İşte o tepkilerden bazıları;  

 

YORUMLAR 370
  • Nurcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet. iylencler
    Cevapla
  • TRT World'e Destek 3 yıl önce Şikayet Et
    Buradan bir şey yazmakla olmaz arkadaşlar, icraat lazım. Bunu dünyanın görmesi için TRT World haber yapacak, herkes TRT World kanalının sosyal medya ağlarına abone olup önemli videoları beğensin, her şeyi devletten beklemeyin, lafa geldi mi mangalda kül bırakmayan arkadaşlar elinizi taşın altına koysaydınız şuan TRT World youtube kanalı 10 milyon aboneye ulaşmıştı, onun yerine bir ergenin kanalı 10 milyon abone sayısına ulaşmış vaziyette. Gençlerimiz ve vatandaşlarımızın beyni Sabetayist-Yunan-Ermeni kriptoları tarafından yeterince yıkanıyor zaten. İslam ve devlet düşmanı haline getiriliyorlar. Devir enformasyon savaşı devri, yerli ve milli kanalları destekleyelim lütfen.
    Cevapla
  • Ercan köse 3 yıl önce Şikayet Et
    Sonunuz kötü helak olacaksınız Yahudiler gibi sizde silineceksiniz kötü kavimlersiniz
    Cevapla
  • İNSAN 3 yıl önce Şikayet Et
    İnşaallah domuza dönüşürsünüz
    Cevapla
  • Leyla 3 yıl önce Şikayet Et
    Dünyaya bəxş edilən iylənc məxluqlar-ermənilər! Döyüşlərdə leş olan əsgərlərinə hörmət göstərməyən alçaq millət!! Öz leşlərinə sahib çıxmayanlar bizim ŞƏHİDLƏRİMİZƏ nə hörmət göstərsinlər ki? Əsgərimiz o qədər qorxudub ki onları Şəhidlərimizin cənasəsizndən də qorxurlar!
    Cevapla
  • Nurcan 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı