Donald Trump'tan yeni açıklama!

Son dakika: ABD'deki başkanlık seçimlerini kaybeden Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump'tan yeni bir açıklama geldi. Trump, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Hile yapıldığına dair pek çok beyan var. İddialar incelenmeli" dedi.

Donald Trump'tan yeni açıklama!
Donald Trump'tan yeni açıklama!
GİRİŞ 08.11.2020 17:54 GÜNCELLEME 11.11.2020 11:16
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

ABD'de 3 Kasım tarihinde yapılan başkanlık seçimlerini resmi olmayan sonuçlara göre Demokrat Parti'nin adayı Joe Biden kazandı. Seçimi kaybeden Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump ise yaklaşık 16 saat sonra Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı.

 

 

Trump paylaşımında, "Hile yapıldığına dair pek çok beyan var. İddialar incelenmeli" dedi.

TRUMP TARAFTARI GRUPLAR SEÇİM SONUÇLARINI PROTESTO ETTİ

 

 

Öte yandan ABD Başkanı Donald Trump'ın başkanlık seçimini resmi olmayan sonuçlara göre kaybetmesinin ardından, Trump taraftarı gruplar bazı eyaletlerde seçim sonuçlarını protesto etti. 

Georgia'dan Arizona'ya, Teksas'tan Pennsylvania'ya Oregon'dan Michigan'a birçok eyaletin kongre binalarının önünde toplanan yer yer silahlı gruplar, "Daha bitmedi", "Hırsızlığı durdurun" sloganları atarak seçimin resmi olmayan sonuçlarını protesto etti.

Georgia'nın Atlanta kentinde toplanan kalabalık bir grup, Biden'ın tutuklanması ve Trump'ın seçim sonuçlarını kabul etmemesi yönünde sloganlar attı.

 

YORUMLAR 87
  • Safa 3 yıl önce Şikayet Et
    Fetö Ruhanisinin olduğu Pensilvanyada hırsızlık mümkindir olabilir.
    Cevapla
  • Doğukan 3 yıl önce Şikayet Et
    Amerika da karışıklık beklemek kimseye yaramaz ... Amerika adaletli olursa hayatta kalır ... Aksi taktirde hem kendini hem de dünyayı batıracaktır ... Adaletli ve Dünya’ya saygılı bir Amerika bekliyoruz... Bu sefer de olmazsa kendi kendilerini yok etmiş olurlar... Terör guruplarıyla işler yürümez bunu yaptığınız sürece Dünya rahat yüzü görmeyecek dolayısıyla da “ Ne ekersen onu biçersin “...
    Cevapla
  • Reisül küttab 3 yıl önce Şikayet Et
    biden tutuklanır
    Cevapla
  • hazal 3 yıl önce Şikayet Et
    trump doğru söylüyor.
    Cevapla
  • NATO 3 yıl önce Şikayet Et
    Trump doğru söylüyor, açık bir hile var, federal mahkeme derhal olaya el koymalı, olmazsa iktidarı destekleyen silahlı gruplar bu gidişata dur demeli gerekirse darbeyle yönetime el koymalıdır, bu konuda trumpın endişelerini anlıyor americada demokrasinin üstünlüğünğ savunuyoruz, gerekli diplomatik askeri yardım için hazır olduğumuzu belirtmek isteriz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak