Saç ekimi ölüme götürdü: Soruşturma başlatıldı

İstanbul Etiler'de saç ekimi yaptıran 34 yaşındaki Umut Tuğcu, operasyon sonrası kendisini iyi hissetmediğini ve mide bulantısı şikayetiyle doktorunu aradı. Doktor, "Tansiyonun düşmüştür, tuzlu bir şeyler ye" yanıtını verdi. Tuğcu odasında bayıldı ve çağrılan ambulans hastaneye yetişemeden hayatını kaybetti. Tuğcu'nun hipertansiyon hastası olduğu, saç ekiminde enjekte edilen ilaçların yan etki yaptığı ifade edildi.

Saç ekimi ölüme götürdü: Soruşturma başlatıldı
Saç ekimi ölüme götürdü: Soruşturma başlatıldı
GİRİŞ 09.11.2020 09:28 GÜNCELLEME 09.11.2020 09:46
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İstanbul Etiler'deki bir güzellik merkezine saç ektirmek için giden Umut Tuğcu, ücret konusunda anlaştıktan sonra tedaviye başladı. 5 Kasım günü operasyon için annesiyle hastaneye giden genç adam, saatler süren saç ekimi sonrası taburcu edildi.

 

 

DOKTORUNU ARADI: TANSİYONUN DÜŞMÜŞTÜR...

Akşam saatlerinde annesiyle birlikte eve dönerken midesinin bulandığını, kendisini iyi hissetmediğini söyleyerek hastaneyi arayan Tuğcu'ya güzellik merkezinde operasyonu yapan doktor, "Tansiyonun düşmüştür. Tuzlu bir şeyler yiyip ayaklarını vücut hizasının üstünde kaldır" cevabını verdi.

 

 

HASTANE YOLUNDA HAYATINI KAYBETTİ

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Dinlenmek için odasına gittiğinde bayılarak kendisinden geçen genç adam ailesinin ihbarı üzerine eve gelen ambulansla hastaneye götürülmek istendi. Ancak genç adam hastane yolunda ambulansta yaşamını yitirdi. Umut Tuğcu'nun şüpheli ölümünün ardından yapılan ön otopside Tuğcu'nun hipertansiyon hastası olduğu, saç ekimi sırasında vücuduna enjekte edilen ilaçların yan etki yaptığı, bu nedenle kesin ölümünün belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna sevk edilmesi gerektiği ifade edildi.

Kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için otopsi yapmak üzere Tuğcu'nun cenazesi Adli Tıp'a gönderilirken, ailenin şikayeti üzerine güzellik merkezi ve doktor hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 9
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bende Saç ekimi yakınlarımda tabi yaptı doktorun ilk söylediği şey tansiyon ve şeker varmı büyük ihtimalle adam sakladı söylemedi yoksa bugün bir Saç ekimi merkezine gidin tansiyonunuz varsa kimse 4 bin lira için kendini riske etmez
    Cevapla
  • Greenpeace 3 yıl önce Şikayet Et
    Operasyonu yapan doktor iyi bir hasta öyküsü almıştır ancak operasyon öncesi nabız ve tansiyon kontrolü de kişide bazen farkında olmadığı hipertansiyon konusunda ipucu verebilir.Saç ekimi de sonuçta bildiğiniz ameliyat,toplam 8-10 saat süren lokal olsa da uzun süren bir ameliyat.En doğrusu bu tarz operasyonları büyük hastanelerde yaptırmak operasyon öncesi genel bir muayene ve tahlil yapmaları olası komplikasyonların önüne geçebilir.
    Cevapla
  • Nail 3 yıl önce Şikayet Et
    Yüksek tansiyon hastası olduğunu söyleseydi ya genç görüneyim çok yaşayım derken ömür bitmiş Allah ın verdiği ile yetinseydin keşke
    Cevapla
  • MİSAFİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazı hastalar kafasındaki tedavi şeklinin uygulanması için doktorundan kendisi ile ilgili bilgileri saklar.Özellikle covid döneminde bu tip gizlemeler arttı.İnşallah tansiyon hastası olduğunu gizlememiştir,yoksa hiçbir doktor para için hastasının ölmesini İS TE MEZ.
    Cevapla
  • Demir Ersoy 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazı doktorlar için para insan hayatın dan kıymetlidir sanki tarla ekiyor insan önce bir alerji yada hastalık tahkiki yapar yazık yazık
    Cevapla
  • He he 3 yıl önce Şikayet Et
    yanılıyorsun kimse para için kendimi riske atmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü