CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun '10 Kasım' paylaşımı telife takıldı!

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü 10 Kasım sebebiyle anmak için attığı mesaj telife takıldı. İmamoğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı videonun bulunduğu yerde, “Bu medya, telif hakkı sahibinden gelen bildirim nedeniyle devre dışı bırakıldı” ifadeleri yer aldı.

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun '10 Kasım' paylaşımı telife takıldı!
CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun '10 Kasım' paylaşımı telife takıldı!
GİRİŞ 10.11.2020 19:20 GÜNCELLEME 10.11.2020 20:06
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma mesajında paylaştığı bir video ile telif yedi. İmamoğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı videonun bulunduğu yerde, “Bu medya, telif hakkı sahibinden gelen bildirim nedeniyle devre dışı bırakıldı” yazıldı.

10 Kasım'ı da anmayı beceremiyorlar

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 10 Kasım'da bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölüm yıl dönümünde anma mesajında bir skandal yaşandı.

İmamoğlu sosyal medya hesabından "Mustafa Kemal Atatürk onurlu bir geçmiş, aydınlık bir gelecektir. Saygı, sevgi ve minnetle" yazdığı sözlerle beraber bir video paylaştı.

İmamoğlu'nun paylaşımı telif yedi

Ancak İmamoğlu'nun paylaştığı video telife takıldı. İmamoğlu'nun Twitter hesabından paylaştığı iletisinin altındaki videoda "Bu medya, telif hakkı sahibinden gelen bildirim nedeniyle devre dışı bırakıldı" yazıldı. Telife takılan görsel, sosyal medyada gündem oldu.

YORUMLAR 121
  • alp 3 yıl önce Şikayet Et
    bahar değil kış geldi...anlayana...
    Cevapla
  • ademe adem gerek 3 yıl önce Şikayet Et
    bunu bile beceremeyen bir herif i.b.b başkanı:)
    Cevapla
  • ... 3 yıl önce Şikayet Et
    suya %25 zam
    Cevapla
  • aaa 3 yıl önce Şikayet Et
    Seçim öncesi vaatlerinden biride suya indirimdi . 3. zam geldi. 1 ocaktan itibaren su %25 zamlı. Yani faturam 100 tl ise artık 125 tl oldu. Her şey güzel oldu.
    Cevapla
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Herşey güzel oluyor.............Daha güzel
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı