Kirazlı metro durağındaki yoğunluk korkuttu!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında en dikkat edilmesi gereken noktalardan biri olan metro duraklarındaki kalabalık dikkat çekmeye devam ediyor. Bugün çekilen görüntülerde Kirazlı metro durağında yaşanan yoğunluk gözlerden kaçmadı. İstanbulluların pandeminin bu döneminde az sefer sayısından dolayı yaşadığı sıkıntı an be an kameralara yansıdı.

GİRİŞ 10.11.2020 23:56 GÜNCELLEME 10.11.2020 23:58
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Koronavirüsün ikinci dalgasının konuşulduğu bugünlerde ulaşımda yaşanan sıkıntılar hala çözülebilmiş değil. Bugün kameralara yansıyan görüntülerde İstanbulluların ulaşımda yaşadığı sorunlar gözler önüne serildi.

Bugün çekilen görüntülerde, İstanbul'un en yoğun insan sirkülasyonunun olduğu Kirazlı metro durağındaki kalabalık dikkat çekti. Koronavirüs önlemlerinin alınmadığı, maske ve mesafe kuralının olmadığı görüntülerde insanların kalabalık halde metro durağında bulunması gözlerden kaçmadı. 

Az sefer sayılarından dolayı sıkıntı yaşayan, yoğunluk yaşanan duraklarda isyan eden İstanbulluların yetkilere tepki gösterdiği görüldü.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • MRT 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu anda metrobüsten yazıyorum ve tıklım tıklım maalesef.
    Cevapla
  • Ramo 3 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir mahlûkatınız siz ya kimdeniz az sefer diye orda sefer saatleri yazıyor ve her zamanki gibi aynı seferler bu kadarmi koydu bu ist yi kaybetmek size önce bakıdansanız bir kendinize bakın insanlara bir araya toplamayın diyen sizler miting yapıyorsunuz insanları yanyana getiriyorsunuz buna bakin
    Cevapla
  • eminmisin 3 yıl önce Şikayet Et
    çok boş konuşuyorsun 93 ten beri istanbulayım metro işe başlama ve çıkış saatlerinde 3 dakikada bir gelirdi.o arada kalan boş saatlerde 7 dakikada haftasonu özellikle pazar günü zaman farketmez 11 dakikada bir gelirdi.şimdi sabah 7 dakika akşam bazen 8 dakika bekliyorsun .tam biniceksin hop araç depoya gidiyor.normal gün içi sen zaten hiç sormaa daha yazarım ama neyse
    Cevapla
  • tsk 3 yıl önce Şikayet Et
    ekrem neredesin?
    Cevapla
  • Emret 3 yıl önce Şikayet Et
    kayak takımlarını hazırlıyordur tatile gider yakında!
    Cevapla
  • Barista 3 yıl önce Şikayet Et
    Boyun devrilsin ekrem :)
    Cevapla
  • Rauf 3 yıl önce Şikayet Et
    kardeşim objektif olalım 15 sene önceye de gitsen manzara aynı nüfusun 5 milyonu bu rotada yasıyor bagcılar esenler zburnu. Önlemini alamazsın artık çok geç. Istanbul burası Istanbul.
    Cevapla
  • Maçkalı 3 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'da ki artışın en büyük sebebi İmamoğlu'nun yapmış olduğu hatalardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri